نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 5 | ||
1 | بررسی تأثیر سطوح مختلف کنجاله گوار با استفاده از مکمل آنزیم همی سل در دوره پایانی پرورش صفات عملکردی و خصوصیات لاشه در جوجه های گوشتی | |
حسن نبی پور افروزی، منصور رضائی، وحید تقی زاده | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 2.14 M | ||
2 | تاثیر مکمل آنزیم همی سل در دوره های مختلف پرورش بر صفات عملکردی و خصوصیات لاشه در جوجه های گوشتی | |
حسن نبی پور افروزی، منصور رضائی، وحید تقی زاده | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.92 M | ||
3 | تأثیر سطوح مختلف کنجاله گوار با استفاده از آنزیم همی سل بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی | |
حسن نبی پور افروزی، منصور رضایی، وحید تقی زاده | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 213.67 K | ||
4 | اثر سطوح مختلف پیت باگاس غنی شده با اوره و ملاس بر عملکرد رشد بره های پرواری زل | |
یداله چاشنی دل، حسین فقیه عبداللهی، مهدی بهاری، حسن نبی پور افروزی، علی اکبر ابراهیمی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 458.17 K | ||
5 | اثر سطوح مختلف پیت باگاس غنی شده با اوره و ملاس بر فراسنجه های خونی بره های پرواری زل | |
یداله چاشنی دل، حسین فقیه عبداللهی، مهدی بهاری، حسن نبی پور افروزی، علی اکبر ابراهیمی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 463.44 K |