نویسنده =
تعداد مقالات: 6

1 اثر تغذیه تفاله خرما فرآوری شده با سود بر عملکرد بره های پرواری قزل
مهدی تقی نژاد رودبنه، سید روح الله ابراهیمی، وحید عطائی
مشاهده مقاله اصل مقاله 139.74 K

2 بررسی ارزش غذایی تفاله خرما و مزیت نسبی جایگزینی آن در جیره بره های پرواری قزل
مهدی تقی نژاد رودبنه، سید روح الله ابراهیمی، وحید عطائی
مشاهده مقاله اصل مقاله 130 K

3 مقایسه روند تجزیه پذیری شکمبه ای پروتئین پودر ضایعات کشتارگاه طیور با کنجاله سویا و پودر ماهی
محمد زهره وند، مهدی کاظمی بن چناری، علیرضا علیزاده، مهدی تقی نژاد رودبنه
مشاهده مقاله اصل مقاله 116.02 K

4 استفاده از پودر هسته خرما فرآوری شده با آنزیم بر عملکرد و فاکتورهای خونی جوجه های گوشتی
جمال آمینی کانی سیران، مهدی تقی نژاد رودبنه، محمد افروزیه
مشاهده مقاله اصل مقاله 103.17 K

5 بررسی مقدار و روند تجزیه پذیری شکمبه ای الیاف نامحلول در شوینده خنثی و اسیدی کنجاله زیتون عمل آوری شده با پرتو گاما و بیم الکترون
سید روح اله ابراهیمی محمود آباد، مهدی تقی نژاد رودبنه
مشاهده مقاله اصل مقاله 39.08 K

6 اثرات پرتوتابی الکترون و گاما بر ترکیبات شیمیایی و روند تجزیه پذیری شکمبه ای تفاله هسته خرما
سید روح اله ابراهیمی محمودآباد، مهدی تقی نژاد رودبنه
مشاهده مقاله اصل مقاله 74.93 K