صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
6
1
اثر تغذیه تفاله خرما فرآوری شده با سود بر عملکرد بره های پرواری قزل
مهدی تقی نژاد رودبنه، سید روح الله ابراهیمی، وحید عطائی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
139.74 K
2
بررسی ارزش غذایی تفاله خرما و مزیت نسبی جایگزینی آن در جیره بره های پرواری قزل
مهدی تقی نژاد رودبنه، سید روح الله ابراهیمی، وحید عطائی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
130 K
3
مقایسه روند تجزیه پذیری شکمبه ای پروتئین پودر ضایعات کشتارگاه طیور با کنجاله سویا و پودر ماهی
محمد زهره وند، مهدی کاظمی بن چناری، علیرضا علیزاده، مهدی تقی نژاد رودبنه
مشاهده مقاله
اصل مقاله
116.02 K
4
استفاده از پودر هسته خرما فرآوری شده با آنزیم بر عملکرد و فاکتورهای خونی جوجه های گوشتی
جمال آمینی کانی سیران، مهدی تقی نژاد رودبنه، محمد افروزیه
مشاهده مقاله
اصل مقاله
103.17 K
5
بررسی مقدار و روند تجزیه پذیری شکمبه ای الیاف نامحلول در شوینده خنثی و اسیدی کنجاله زیتون عمل آوری شده با پرتو گاما و بیم الکترون
سید روح اله ابراهیمی محمود آباد، مهدی تقی نژاد رودبنه
مشاهده مقاله
اصل مقاله
39.08 K
6
اثرات پرتوتابی الکترون و گاما بر ترکیبات شیمیایی و روند تجزیه پذیری شکمبه ای تفاله هسته خرما
سید روح اله ابراهیمی محمودآباد، مهدی تقی نژاد رودبنه
مشاهده مقاله
اصل مقاله
74.93 K