نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 2 | ||
1 | اثر سطوح مختلف اسید آلی بر وزن نسبی اندام های داخلی جوجه گوشتی تغذیه شده با جیره های با پروتئین و انرژی تعدیل شده | |
لیدا بابائی، محمد حسینی، روح الله نورمحمدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.56 MB) | ||
2 | اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﯿﺪآﻟﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد رﺷﺪ و اﺟﺰای ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ و اﻧﺮژی ﺗﻌﺪﯾﻞ ﺷﺪه | |
لیدا بابائی، محمد حسینی، محمد رضا اصغری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (965.61 K) |