| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 3 | ||
| 1 | ارزش تغذیه ای و تجزیه پذیری ضایعات میوه و تره بار با روش کیسه های نایلونی | |
| سید غلامرضا موسوی، علی زمان دوستی، فرشید فتاح نیا، عابدین حیدری زادی، فاطمه توکلی نسب | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 106.23 K | ||
| 2 | اثر فرآوری کاه گندم با هیدروکسید سدیم بر ترکیب شیمیایی و تجزیه پذیری با روش کیسه های نایلونی | |
| سید غلامرضا موسوی، علی زمان دوستی، فرشید فتاح نیا، ابراهیم عبدی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 132.19 K | ||
| 3 | اثر فرآوری کاه گندم با اوره بر ترکیب شیمیایی و تجزیه پذیری با روش کیسه های نایلونی | |
| سید غلامرضا موسوی، علی زمان دوستی، فرشید فتاح نیا، سید علی اصغر خدایی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 125.86 K | ||