صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
5
1
تأثیر سطوح متیونین، پروتئین و پیه بر روی کیفیت تخم مرغ در مرغ های تخم گذار در انتهای دوره تولید
حسن نصیری مقدم، محمدجواد آگاه، محمدرضا کاظمی فرد، جواد حسینی، محمد طاهر میرکزهی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (2.25 MB)
2
استفاده از مدل های تصمیم گیری چندشاخصه SAWو TOPSISدر تعیین بهترین سطح کنجاله کلزا در مرغ های مادر گوشتی
اردشیر شیخ احمدی، محمود شیوازاد، مجتبی زاغری، احمد زارع شحنه، عبداله حسینی، جواد حسینی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (384.13 K)
3
استفاده از تصمیم گیری چند شاخصه در انتخاب سن و سطح مناسب محدودیت غذایی در جوجه های گوشتی
عبداله حسینی، مازیار محیطی اصلی، هوشنگ لطف الهیان، فرید شریعتمداری، جواد حسینی، هادی حسینی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (395.35 K)
4
تاثیر سطوح مختلف تفاله مالت و آنزیم بر عملکرد و ویسکوزیته شیره گوارشی در جیره های غذایی جوجه های گوشتی
جواد حسینی، حسن نصیری مقدم، حسن کرمانشاهی، محمد کاظمی فر، محمد جواد آگاه، محمد طاهر میرکزهی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (219.6 K)
5
تأثیر گندم آسیاب شده، بنتونیت سدیم و آمت بر بهبود کیفیت پلت و عملکرد جوجه های گوشتی
محمد جواد آگاه، حسن نصیری مقدم، حسین نوراللهی، مظاهر صفدریان، نامدار اسکندری شیری، جواد حسینی، محمد کاظمی فرد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (183.41 K)