صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
8
1
ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺗﻮﻟﯿﺪی، ﺗﺮﮐﯿﺐ اﺳﯿﺪ ﻫﺎی ﭼﺮب زرده و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ ﻣﺮﻏﺎن ﺑﻮﻣﯽ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ داﻧﻪ ﮐﺘﺎن
محمدرضا هاشمی، محمد جواد آگاه، مهرداد معمار، علی رضا پایدار، سجاد موثقی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.05 M
2
تاثیر سطوح مختلف تفاله مالت و آنزیم بر عملکرد و ویسکوزیته شیره گوارشی در جیره های غذایی جوجه های گوشتی
جواد حسینی، حسن نصیری مقدم، حسن کرمانشاهی، محمد کاظمی فر، محمد جواد آگاه، محمد طاهر میرکزهی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
219.6 K
3
تاثیر تغذیه دانه کتان به صورت خرد شده و خرد نشده بر ترکیب اسیدهای چرب زرده تخم مرغ
محمد جواد آگاه، هوشنگ لطف الهیان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.1 M
4
تاثیر جیره های پلت شده و آردی به همراه سطوح مختلف آنزیم بیوزایم در عملکرد جوجه های گوشتی
طاهره شفیعی سروستانی، نجفقلی دبیری، محمد جواد آگاه، حسین نوراللهی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.12 M
5
کاربرد دانه کلزای خردشده درتغذیه طیور تخمگذار و تأثیر آن برعملکرد تولیدی و ترکیب اسیدهای چرب زرده تخم مرغ
محمد جواد آگاه، هوشنگ لطف اللهیان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
393.61 K
6
نقش بهسازی جایگاه دام بربهبود شرایط تولید درگاوداریهای روستایی استان فارس
محمد جواد آگاه، مظاهر صفدریان، محمد تقی شریعتی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
400.71 K
7
تأثیر گندم آسیاب شده، بنتونیت سدیم و آمت بر بهبود کیفیت پلت و عملکرد جوجه های گوشتی
محمد جواد آگاه، حسن نصیری مقدم، حسین نوراللهی، مظاهر صفدریان، نامدار اسکندری شیری، جواد حسینی، محمد کاظمی فرد
مشاهده مقاله
اصل مقاله
183.41 K
8
عملکرد تولید مثلی بز بومی فارس (اکوتیپ کرکی) با استفاده از روش های مختلف همزمان سازی فحلی و تلقیح مصنوعی در فصل جفت گیری
مجید هاشمی، مظاهر صفدریان، محمدرضا هاشمی، محمد جواد آگاه، امان اله صلح جو
مشاهده مقاله
اصل مقاله
266.33 K