نویسنده =
تعداد مقالات: 8

1 ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺗﻮﻟﯿﺪی، ﺗﺮﮐﯿﺐ اﺳﯿﺪ ﻫﺎی ﭼﺮب زرده و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ ﻣﺮﻏﺎن ﺑﻮﻣﯽ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ داﻧﻪ ﮐﺘﺎن
محمدرضا هاشمی، محمد جواد آگاه، مهرداد معمار، علی رضا پایدار، سجاد موثقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.05 MB)

2 تاثیر سطوح مختلف تفاله مالت و آنزیم بر عملکرد و ویسکوزیته شیره گوارشی در جیره های غذایی جوجه های گوشتی
جواد حسینی، حسن نصیری مقدم، حسن کرمانشاهی، محمد کاظمی فر، محمد جواد آگاه، محمد طاهر میرکزهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (219.6 K)

3 تاثیر تغذیه دانه کتان به صورت خرد شده و خرد نشده بر ترکیب اسیدهای چرب زرده تخم مرغ
محمد جواد آگاه، هوشنگ لطف الهیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.1 MB)

4 تاثیر جیره های پلت شده و آردی به همراه سطوح مختلف آنزیم بیوزایم در عملکرد جوجه های گوشتی
طاهره شفیعی سروستانی، نجفقلی دبیری، محمد جواد آگاه، حسین نوراللهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.12 MB)

5 کاربرد دانه کلزای خردشده درتغذیه طیور تخمگذار و تأثیر آن برعملکرد تولیدی و ترکیب اسیدهای چرب زرده تخم مرغ
محمد جواد آگاه، هوشنگ لطف اللهیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (393.61 K)

6 نقش بهسازی جایگاه دام بربهبود شرایط تولید درگاوداریهای روستایی استان فارس
محمد جواد آگاه، مظاهر صفدریان، محمد تقی شریعتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (400.71 K)

7 تأثیر گندم آسیاب شده، بنتونیت سدیم و آمت بر بهبود کیفیت پلت و عملکرد جوجه های گوشتی
محمد جواد آگاه، حسن نصیری مقدم، حسین نوراللهی، مظاهر صفدریان، نامدار اسکندری شیری، جواد حسینی، محمد کاظمی فرد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (183.41 K)

8 عملکرد تولید مثلی بز بومی فارس (اکوتیپ کرکی) با استفاده از روش های مختلف همزمان سازی فحلی و تلقیح مصنوعی در فصل جفت گیری
مجید هاشمی، مظاهر صفدریان، محمدرضا هاشمی، محمد جواد آگاه، امان اله صلح جو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (266.33 K)