نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ و اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ ﻣﺼﻨﻮﻋﯽ ﺗﺠﺎری ﺑﺮ ﺷﺎﺧﺺ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ | |
یونس مدنی، شهریار مقصودلو، فرامرز رستمی چراتی، فرید مسلمی پور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.03 MB) | ||
2 | اثر سطوح مختلف فسفر قابل دسترس و آنزیم چندگانه کمین درمرحله رشد بر عملکرد جوجه های گوشتی در سن 35 روزگی | |
محمد امامی قره حاجلو، شهریار مقصودلو، حسین صبوری، فرامرز رستمی چراتی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (365.85 K) | ||
3 | اثر سطوح مختلف فسفر قابل دسترس و آنزیم چندگانه کمین درمرحله رشد بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
محمد امامی قره حاجلو، شهریار مقصودلو، حسین صبوری، فرامرز رستمی چراتی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (367.5 K) |