• صفحه اصلی

  1. صفحه اصلی
  2. مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات: 3

1 اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ و اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ ﻣﺼﻨﻮﻋﯽ ﺗﺠﺎری ﺑﺮ ﺷﺎﺧﺺ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
یونس مدنی، شهریار مقصودلو، فرامرز رستمی چراتی، فرید مسلمی پور
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.03 M

2 اثر سطوح مختلف فسفر قابل دسترس و آنزیم چندگانه کمین درمرحله رشد بر عملکرد جوجه های گوشتی در سن 35 روزگی
محمد امامی قره حاجلو، شهریار مقصودلو، حسین صبوری، فرامرز رستمی چراتی
مشاهده مقاله اصل مقاله 365.85 K

3 اثر سطوح مختلف فسفر قابل دسترس و آنزیم چندگانه کمین درمرحله رشد بر عملکرد جوجه های گوشتی
محمد امامی قره حاجلو، شهریار مقصودلو، حسین صبوری، فرامرز رستمی چراتی
مشاهده مقاله اصل مقاله 367.5 K

دسترسی سریع

  • مقالات منتشر شده
  • آرشیو مقالات
سامانه مدیریت همایش های علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب