نویسنده =
تعداد مقالات: 7

1 ارزﯾﺎﺑﯽ ﺗﻐﺬﯾﻪای ﺑﺮﺧﯽ ﺟﯿﺮهﻫﺎی ﻏﺬاﯾﯽ ﭘﺮی اﺳﺘﺎرﺗﺮ ﺗﺠﺎرﺗﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در اﯾﺮان
سهیلا شریفی زاده، حسین جان محمدی، اکبر تقی زاده، علی حسین خانی، روح الله کیانفر
مشاهده مقاله اصل مقاله 907.02 K

2 اثرات سطوح مختلف پودر زنجبیل در جیره بر پایه گندم بر عملکرد و فراسنجه های خونی مرغان تخمگذار
رامین ولی زاده، روح الله کیانفر، علی میرقلنج، مجید علیایی
مشاهده مقاله اصل مقاله 610.97 K

3 اثرات استفاده از سطوح مختلف اسیدچرب لینولئیک کنژوگه تولید داخل بر عملکرد رشد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
اکبر ملک پور، علی میرقلنج، روح الله کیانفر، مجید علیایی
مشاهده مقاله اصل مقاله 540.14 K

4 اثرات استفاده از سطوح مختلف اسیدچرب لینولئیک کنژوگه تولید داخل بر عملکرد تولید و کیفیت تخم مرغ مرغ های تخمگذار
احمد نورمحمدی، علی میرقلنج، اکبر تقی زاده، روح الله کیانفر
مشاهده مقاله اصل مقاله 777.06 K

5 اثرات افزودن لاکتوفرین گاوی بر عملکرد رشد جوجه های گوشتی
مجید علیایی، حسین جانمحمدی، روح الله کیانفر، آرش جوانمرد، علی میرقلنج، صادق علیجانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 316.15 K

6 اثر تنظیم جیره های غذایی بر اساس استانداردهای غذایی مختلف بر خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی نر راس 308
سیروان صالحی، حسین جانمحمدی، مجید علیایی، روح الله کیانفر
مشاهده مقاله اصل مقاله 302.66 K

7 اثر جو پرتودهی شده با اشعه گاماف با و بدون آنزیم بر انرژی متابولیسمی د ربلدرچین وخروس بالغ
سارا سلیمی، مجید العیاری شهراسب، شیلا هادی نیا، حسین مروج، روح الله کیانفر
مشاهده مقاله اصل مقاله 39.53 K