نویسنده =
تعداد مقالات: 9

1 تاثیر پرتو تابی بیم الکترونی برگوارش پذیری تفاله دانه انار
فاظمه خسروی، محمدحسن فتحی نسری، جلال مدرسی، علیرضا فضایلی راد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.48 MB)

2 ارزیابی عملکرد تولیدی واحدهای مرغداری گوشتی استان خراسان جنوبی
علیرضا فضایلی راد، نظر افضلی، جواد حسینی واشان، جلال مدرسی، فاطمه خسروی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (351.38 K)

3 ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ ﻣﻼس ﭼﻐﻨﺪر ﻗﻨﺪ ﺑﺠﺎی ﺷﮑﺮ ﺳﻔﯿﺪ در ﺗﻐﺬﯾﻪ زﻧﺒﻮر ﻋﺴﻞ
جلال مدرسی، مسلم باشتنی، همایون فرهنگ فر، علیرضا فضائلی، محمود اشرفی گل
مشاهده مقاله | اصل مقاله (325.98 K)

4 برآورد فراسنجه های هضم سرشاخه پس از برداشت زرشک به روش برون تنی
جلال مدرسی، رضا ولی زاده، محسن دانش مسگران، محمد حسن فتحی نسری، فاطمه خسروی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (466.85 K)

5 تأثیر تغذیه با جیره حاوی تفاله دانه انار سیلو شده بر مصرف خوراک، تولید و ترکیبات شیر بزهای آمیخته خراسان جنوبی
غلامحسین قاسمی، محمدحسن فتحی نسر، جلال مدرسی، لادن رشیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (319.84 K)

6 تاثیر تغذیه با جیره حاوی تفاله دانه انار سیلو شده با افزودنی اوره بر ظرفیت آنتی اکسیدانی کل و برخی فراسنجه های خونی بزهای آمیخته خراسان جنوبی
غلامحسین قاسمی، محمدحسن فتحی نسیری، جلال مدرسی، لادن رشیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (274.55 K)

7 تعیین ارزش غذایی شاخ و برگ حاصل از برداشت زرشک و تاثیر ترکیبات ضد تانن بر ترکیبات فنلی آن
جلال مدرسی، رضا ولی زاده، محسن دانش مسگران، محمد حسن فتحی نسری، فاطمه خسروی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (443.31 K)

8 تاثیر استفاده از تفاله دانه انار بر غلظت اسید لینولئیک مزدوج، اسید پونیسیک و اسید واکسنیک شیر بزهای آمیخته خراسان جنوبی
جلال مدرسی، محمدحسن فتحی نسری، امید دیانی، لادن رشیدی، فاطمه خسروی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (170.61 K)

9 اثر سیلوکردن بر ترکیب شیمیایی و میزان ترکیبات پلی فنلی تفاله دانه انار
فاطمه خسروی، محمدحسن فتحی نسری، همایون فرهنگ فر، جلال مدرسی، لادن رشیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.77 K)