نویسنده = |
تعداد مقالات: 9 |
|
1 |
|
تاثیر پرتو تابی بیم الکترونی برگوارش پذیری تفاله دانه انار |
|
فاظمه خسروی، محمدحسن فتحی نسری، جلال مدرسی، علیرضا فضایلی راد |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.48 M
|
|
2 |
|
ارزیابی عملکرد تولیدی واحدهای مرغداری گوشتی استان خراسان جنوبی |
|
علیرضا فضایلی راد، نظر افضلی، جواد حسینی واشان، جلال مدرسی، فاطمه خسروی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 351.38 K
|
|
3 |
|
ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ ﻣﻼس ﭼﻐﻨﺪر ﻗﻨﺪ ﺑﺠﺎی ﺷﮑﺮ ﺳﻔﯿﺪ در ﺗﻐﺬﯾﻪ زﻧﺒﻮر ﻋﺴﻞ |
|
جلال مدرسی، مسلم باشتنی، همایون فرهنگ فر، علیرضا فضائلی، محمود اشرفی گل |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 325.98 K
|
|
4 |
|
برآورد فراسنجه های هضم سرشاخه پس از برداشت زرشک به روش برون تنی |
|
جلال مدرسی، رضا ولی زاده، محسن دانش مسگران، محمد حسن فتحی نسری، فاطمه خسروی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 466.85 K
|
|
5 |
|
تأثیر تغذیه با جیره حاوی تفاله دانه انار سیلو شده بر مصرف خوراک، تولید و ترکیبات شیر بزهای آمیخته خراسان جنوبی |
|
غلامحسین قاسمی، محمدحسن فتحی نسر، جلال مدرسی، لادن رشیدی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 319.84 K
|
|
6 |
|
تاثیر تغذیه با جیره حاوی تفاله دانه انار سیلو شده با افزودنی اوره بر ظرفیت آنتی اکسیدانی کل و برخی فراسنجه های خونی بزهای آمیخته خراسان جنوبی |
|
غلامحسین قاسمی، محمدحسن فتحی نسیری، جلال مدرسی، لادن رشیدی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 274.55 K
|
|
7 |
|
تعیین ارزش غذایی شاخ و برگ حاصل از برداشت زرشک و تاثیر ترکیبات ضد تانن بر ترکیبات فنلی آن |
|
جلال مدرسی، رضا ولی زاده، محسن دانش مسگران، محمد حسن فتحی نسری، فاطمه خسروی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 443.31 K
|
|
8 |
|
تاثیر استفاده از تفاله دانه انار بر غلظت اسید لینولئیک مزدوج، اسید پونیسیک و اسید واکسنیک شیر بزهای آمیخته خراسان جنوبی |
|
جلال مدرسی، محمدحسن فتحی نسری، امید دیانی، لادن رشیدی، فاطمه خسروی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 170.61 K
|
|
9 |
|
اثر سیلوکردن بر ترکیب شیمیایی و میزان ترکیبات پلی فنلی تفاله دانه انار |
|
فاطمه خسروی، محمدحسن فتحی نسری، همایون فرهنگ فر، جلال مدرسی، لادن رشیدی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 77.77 K
|