نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | بررسی تغییرات میزان مواد معدنی گیاه جاشیر (Prangos ferulaceae) در مراحل مختلف فنولوژی | |
خدیجه کریمی، محمد ساغری، مسلم باشتنی، ذبیح الله محمدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (404.95 K) | ||
2 | مطالعه ازرش غذایی گیاه کرفس کوهی (Kelussia odoratissima mozaff) و رابطه آن با مرحله فنولوژی | |
خدیجه کرمی، محمد ساغری، مسلم باشتنی، ذبیح الله محمددی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (426.23 K) | ||
3 | بررسی ارزش غذایی گیاه مرتعی بیلهر (Dorema aucheri) در مراحل مختلف فنولوژی | |
محمد ساغری، خدیجه کرمی، مسلم باشتنی، همایون فرهنگ فر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (408.47 K) | ||
4 | تاثیر یک نوع کود زیستی بر تغییر خصوصیات ارزش غذایی یک نوع یونجه یکساله و مقایسه آن با کود شیمیایی فسفره در شرایط مزرعه ای | |
محمد ساغری، حمیدرضا اصغری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (346.55 K) |