نویسنده =
تعداد مقالات: 3

1 اثر منابع مختلف آهن بر پارامترهای خونی در بره های نر مهربان
نسرین زند، علی عربی، د بهاری، د حاج ولیئی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.24 MB)

2 قابلیت هضم اسیدهای آمینه و انرژی زایی کنجاله های سویا و مقایسه اثر آنها در عملکرد جوجه های گوشتی
همایون محمودی، علی اصغر ساکی، محمد مهدی طباطبایی، احمد احمدی، خلیل زابلی، پویا زمانی، علی عربی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.06 MB)

3 قابلیت هضم اسیدهای آمینه و انرژی زایی کنجاله های سویا مقایسه اثر آنها در عملکرد جوجه های گوشتی
همایون محمودی، علی اصغر ساکی، محمد مهدی طباطبایی، احمد احمدی، خلیل زابلی، علی عربی، پویا زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.11 MB)