نویسنده =
تعداد مقالات: 11

1 بررسی اثر جیره های سنتی مورد استفاده در استان اردبیل برمصرف خوراک و پارامترهای خونی بره های پرواری مغانی
نازنین حنیفه زاد، حسین عبدی بنمار، میرداریوش شکوری، بهمن نویدشاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.52 MB)

2 بررسی امکان جایگزینی عصاره آویشن کوهی (Thymus kotschyanus) به جای آنتی بیوتیک محرک رشد فلاومایسین در جیره حاوی گندم جوجه های گوشتی
زهرا باقری شیره جینی، میرداریوش شکوری، فرزاد میرزائی، منصور باقری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (232.98 K)

3 تاثیر عصاره آویشن کوهی (Thymus kotschyanus) در جیره حاوی گندم بر فراسنجه های لیپیدی سرم خون و چربی حفره بطنی جوجه های گوشتی جوان
زهرا باقری شیره جینی، میرداریوش شکوری، فرزاد میرزائی، منصور باقری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (229.92 K)

4 نقش حلالیت پلی ساکاریدهای غیر نشاسته ای و مکمل آنزیمی در جیره حاوی گندم بر قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد جوجه های گوشتی
میرداریوش شکوری، حسن کرمانشاهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (197.74 K)

5 تاثیر پلی ساکاریدهای غیرنشاسته ای در جیره های نیمه خالص بر ریخت سنجی رودۀ جوجه های گوشتی
میرداریوش شکوری، حسن کرمانشاهی، محسن ملکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (412.69 K)

6 تعیین و مقایسه ترکیبات شیمیایی و انرژی قابل سوخت و ساز ظاهری پنچ رقم زراعی گندم در شرایط با و بدون آنزیم با روش جیره کامل در جوجه های گوشتی جوان
آرش حسن زاده سیدی، حسین جانمحمدی، علی حسینخانی، میرداریوش شکوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (195.67 K)

7 اثر اسیدهای چرب امگا 3 بر ترکیب اسید چرب اسپرم قوچ مغانی
فرزاد میرزائی آقچه قشلاق، مصطفی فولادی، میرداریوش شکوری، آرمین توحیدی، بهمن نویدشاد، سمیرا کرامتی جبه دار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (316.56 K)

8 اثرات جایگزینی ذرت با سورگوم با و بدون استفاده از فیتاز میکروبی بر عملکرد گوشتی جوجه های
علیرضا سقائی، میرداریوش شکوری، بهمن نویدشاد، ایوب بدرزاده، شعله هوشیار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (68.71 K)

9 اثر فیتاز میکروبی و پلی اتیلن گلیکول بر قابلیت هضم ایلتومی مواد مغذی و خاکستر استخوان ران جوجه های گوشتی
علیرضا سقائی، میرداریوش شکوری، بهمن نویدشاد، ایوب بدرزاده، شعله هوشیار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (72.15 K)

10 تاثیر دو رقم سورگوم بر مورفولوژی روده کوچک و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
محمود مسیبی، میرداریوش شکوری، صدیف آزاد مرد دمیرچی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.24 K)

11 بررسی برخی از خصوصیات فیزیکی و شیمیایی دو رقم سورگوم و تاثیر آنها بر عملکرد جوجه های گوشتی
محمود مسیبی، میرداریوش شکوری، صدیف آزاد مرد دمیرچی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (73.88 K)