صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
13
1
تاثیر منابع مختلف روی برقابلیت هضم ماده خشک،پروتئین خام، دیواره سلولی و چربی خام بره زندی
مختار ملاکی، محمدعلی نوروزیان، علی اکبر خادم، مهدی دهقانی سانیج
مشاهده مقاله
اصل مقاله
378.56 K
2
تاثیر منابع مختلف مکمل روی برعملکرد و غلظت روی و مس در خون بره زندی
مختار ملاکی، محمدعلی نوروزیان، علی اکبر خادم، علی چیگینی پیرمردوند
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.29 M
3
تاثیر جایگزینی علوفه کنگرفرنگی با یونجه برعملکرد و قابلیت هضم در بره های ماده لری بختیاری
مهدی دهقانی سانیچ، احمد افضل زاده، کامران رضایزدی، محمدعلی نوروزیان، مختار ملاکی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.27 M
4
مقایسه فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای علوفه کنگرفرنگی و یونجه به روش کیسه نایلونی
مهدی دهقانی سانیج، کامران رضایزدی، احمد افضل زاده، محمدعلی نوروزیان، مهدی بهگر
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.01 M
5
تأثیر منابع مختلف مس بر فراسنجه های تولید گاز در بره زندی
نسرین حسین پور، محمدعلی نوروزیان، احمد افضل زاده
مشاهده مقاله
اصل مقاله
363.77 K
6
تأثیر منابع مختلف مس بر قابلیت هضم مواد مغذی در بره زندی
نسرین حسین پور، محمدعلی نوروزیان، احمد افضل زاده
مشاهده مقاله
اصل مقاله
346.85 K
7
بررسی اثر تیمارهای شیمیایی (سود و اوره) و دزهای پرتو تابی بر ترکیبات شیمایی، عوامل ضد تغذیه ای و مواد معدنی پوسته پسته
مسعود مرادی، احمد افضل زاده، مهدی به گر، محمدعلی نوروزیان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
426.26 K
8
بررسی اثر تیمارهای شیمیایی (اوره و سود) و بیم الکترون بر فراسنجه های تجزیه پذیری ماده خشک و آلی پوسته پسته
مسعود مرادی، احمد افضل زاده، محمدعلی نوروزیان، مهدی بهگر
مشاهده مقاله
اصل مقاله
429.64 K
9
اثر افزودن خوراک گلوتن ذرت بر ظرفیت بافری و پایداری هوازی سیلاژ ذرت
فرشید میرزایی، احمد افضل زاده، حسن فضائلی، محمدعلی نوروزیان، هادی حسینی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
399.81 K
10
مقایسه افزودنی ها و جاذب ها بر سیلاژ علوفه های مختلف: یک مقاله مروری
فرشید میرزایی، احمد افضل زاده، حسن فضائلی، محمدعلی نوروزیان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
355.32 K
11
بررسی غلظت ید در شیرهای خام پاستوریزه و استرلیزه برندهای پرمصرف بازار
محمدرضا رضائی آهوانوئی، محمدعلی نوروزیان، مهدی هدایتی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.05 M
12
مطالعه توان سایشی جیره و تاثیر آن بر توسعه شکمبه: الف) نقش مقدار علوفه
محمدعلی نوروزیان، رضا ولی زاده، عباسعلی ناصریان، عبدالمنصور طهماسبی، ابوالقاسم نبی پور
مشاهده مقاله
اصل مقاله
290.54 K
13
بررسی گوارش پذیری و مصرف اختیاری دانه جو زده سه روزه در تغذیه گوسفند
ایوب ویسی، احمد افضل زاده، حسن فضایلی، محمدعلی نوروزیان، قاسم مقصودی نژاد، حسن بانه، محمد یازرلو، ارسلان نباتی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
39.47 K
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه