نویسنده =
تعداد مقالات: 13

1 تاثیر منابع مختلف روی برقابلیت هضم ماده خشک،پروتئین خام، دیواره سلولی و چربی خام بره زندی
مختار ملاکی، محمدعلی نوروزیان، علی اکبر خادم، مهدی دهقانی سانیج
مشاهده مقاله | اصل مقاله (378.56 K)

2 تاثیر منابع مختلف مکمل روی برعملکرد و غلظت روی و مس در خون بره زندی
مختار ملاکی، محمدعلی نوروزیان، علی اکبر خادم، علی چیگینی پیرمردوند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.29 MB)

3 تاثیر جایگزینی علوفه کنگرفرنگی با یونجه برعملکرد و قابلیت هضم در بره های ماده لری بختیاری
مهدی دهقانی سانیچ، احمد افضل زاده، کامران رضایزدی، محمدعلی نوروزیان، مختار ملاکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.27 MB)

4 مقایسه فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای علوفه کنگرفرنگی و یونجه به روش کیسه نایلونی
مهدی دهقانی سانیج، کامران رضایزدی، احمد افضل زاده، محمدعلی نوروزیان، مهدی بهگر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.01 MB)

5 تأثیر منابع مختلف مس بر فراسنجه های تولید گاز در بره زندی
نسرین حسین پور، محمدعلی نوروزیان، احمد افضل زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (363.77 K)

6 تأثیر منابع مختلف مس بر قابلیت هضم مواد مغذی در بره زندی
نسرین حسین پور، محمدعلی نوروزیان، احمد افضل زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (346.85 K)

7 بررسی اثر تیمارهای شیمیایی (سود و اوره) و دزهای پرتو تابی بر ترکیبات شیمایی، عوامل ضد تغذیه ای و مواد معدنی پوسته پسته
مسعود مرادی، احمد افضل زاده، مهدی به گر، محمدعلی نوروزیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (426.26 K)

8 بررسی اثر تیمارهای شیمیایی (اوره و سود) و بیم الکترون بر فراسنجه های تجزیه پذیری ماده خشک و آلی پوسته پسته
مسعود مرادی، احمد افضل زاده، محمدعلی نوروزیان، مهدی بهگر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (429.64 K)

9 اثر افزودن خوراک گلوتن ذرت بر ظرفیت بافری و پایداری هوازی سیلاژ ذرت
فرشید میرزایی، احمد افضل زاده، حسن فضائلی، محمدعلی نوروزیان، هادی حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (399.81 K)

10 مقایسه افزودنی ها و جاذب ها بر سیلاژ علوفه های مختلف: یک مقاله مروری
فرشید میرزایی، احمد افضل زاده، حسن فضائلی، محمدعلی نوروزیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (355.32 K)

11 بررسی غلظت ید در شیرهای خام پاستوریزه و استرلیزه برندهای پرمصرف بازار
محمدرضا رضائی آهوانوئی، محمدعلی نوروزیان، مهدی هدایتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.05 MB)

12 مطالعه توان سایشی جیره و تاثیر آن بر توسعه شکمبه: الف) نقش مقدار علوفه
محمدعلی نوروزیان، رضا ولی زاده، عباسعلی ناصریان، عبدالمنصور طهماسبی، ابوالقاسم نبی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (290.54 K)

13 بررسی گوارش پذیری و مصرف اختیاری دانه جو زده سه روزه در تغذیه گوسفند
ایوب ویسی، احمد افضل زاده، حسن فضایلی، محمدعلی نوروزیان، قاسم مقصودی نژاد، حسن بانه، محمد یازرلو، ارسلان نباتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.47 K)