نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 2 | ||
1 | اثر فراوری بر تجزیه پذیری ماده آلی و پروتئین خام دانه گندم | |
حسین کارخانه، کامران یزدی، مهدی دهقان بنادکی، ابوالفضل زالی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.48 M | ||
2 | اثر تغذیه منابع مختلف اسیدهای چرب امگا 3 از منبع روغن کتان یا روغن ماهی در جیره آغازین بر مصرف خوراک آغازین و فراسنجه های شکمبه ای گوساله های شیرخوار هلشتاین | |
محمدحسین آبادی، کامران یزدی، مهدی دهقان بنادکی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 798.94 K |