| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | تعیین میزان تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و پروتئین در بعضی از اقلام غذایی رایج در ایران با استفاده از روش کیسه های نایلونی | |
| مریم محمدی امیری، اسداله تیموری یانسری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.58 M | ||
| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | تعیین میزان تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و پروتئین در بعضی از اقلام غذایی رایج در ایران با استفاده از روش کیسه های نایلونی | |
| مریم محمدی امیری، اسداله تیموری یانسری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.58 M | ||