نویسنده =
تعداد مقالات: 20

1 اثرات سن و روش آزمایش بیولوژی انرژی قابل متابولیسم کنجاله کلزآ در جوجه های گوشتی
اکبر یعقوبفر، م غلامی، م رضایی، م مدنی، س.ا میرهادی، س.ع حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (387.35 K)

2 بررسی وضعیت مدیریت پرورش، تغذیه و آب مزارع پرورش مرغ گوشتی در استان ایلام
صیفعلی ورمقانی، هوشنگ لطف الهیان، اکبر یعقوبفر، هوشنگ جعفری، یحیی عباسپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (353.09 K)

3 تأثیر سکوم برداری خروس های بالغ بر مقدار انرژی قابل متابولیسم کنجاله منداب
علی نوری امامزاده، اکبر یعقوبفر، علی اصغر صادقی، احمد میرهادی، محمد چمنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (371.22 K)

4 تعیین اثرات پودر زردچوبه و تفاله گوجه فرنگی بر سیستم ایمنی و وضعیت ضد اکسیداسیونی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی سویه آرین
جواد حسینی واشان، ابوالقاسم گلیان، اکبر یعقوبفر، اصغر زربان، پیمان اسماعیلی نسب
مشاهده مقاله | اصل مقاله (155.01 K)

5 اثرات سطوح مختلف دانه ماشک خام و فرآیند شده بر عملکرد جوجه های گوشتی
قاسم پورحسابی، علی اصغر ساکی، اکبر یعقوبفر، محمد علی موسوی، حسن خمس آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.11 MB)

6 اثرات سطوح مختلف ضایعات دانه نخود بر عملکرد جوجه های گوشتی
قاسم پورحسابی، حسن خمیس آبادی، اکبر یعقوبفر، عبدالله پروانه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.06 MB)

7 اثر استفاده از سطوح مختلف ضایعات دانه لوبیای قرمز بر عملکرد جوجه های گوشتی
حسن خمیس آبادی، شهاب قاضی، اکبر یعقوبفر، قاسم پورحسابی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.11 MB)

8 بررسی اثر استفاده از میوه خنجک بر میزان تولید آنتی بادی در جوجه های گوشتی
مجید حسینی، اکبر یعقوبفر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (138.49 K)

9 تأثیراستفاده از آنزیم ناتوزیم پلاس در جیره های حاوی گندم و کنجاله کلزا بر خصوصیات مورفولوژیکی روده و ویسکوزیته دستگاه گوارش جوجه های گوشتی
داود شریفی، گلستان گلستانی، اکبر یعقوبفر، علی اکبر خادم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (197.44 K)

10 پیش بینی انرژی قابل متابولیسم مواد خوراکی مورد استفاده طیور بر اساس ترکیبات شیمیایی
جلیل نوری رایگانی، حسن خمیس آبادی، اکبر یعقوبفر، معصومه باقری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.07 MB)

11 تاثیر سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیره بر صفات تخمگذاری در چهار نژاد بلدرچین
محسن آیت اللهی مهرجردی، محمدعلی امامی میبدی، اکبر یعقوبفر، عبدالحسین سمیع
مشاهده مقاله | اصل مقاله (506.62 K)

12 بررسی علل بالا بودن ضریب تبدیل غذایی در مزارع مرغ گوشتی در استان کرمانشاه
حسن خمیس آبادی، قاسم پورحسابی، محمد علی موسوی، اکبر یعقوبفر، هوشنگ لطف الهیان، مصومه باقری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.29 MB)

13 بررسی وضعیت تغذیه مرغداری های صنعتی جوجه های گوشتی استان ایلام
صیفعلی ورمقانی، محمد اکبری قرائ، هوشنگ لطف الهیان، اکبر یعقوبفر، هوشنگ جعفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.12 MB)

14 ارزیابی سیستم ایمنی و ترکیب لاشه جوجه های گوشتی آرین تغذیه شده با تفاله گوجه فرنگی و پودر زردچوبه
جواد حسینی واشان، ابوالقاسم گلیان، اکبر یعقوبفر، نظر افضلی، همایون فرهنگ فر، پیمان اسماعیلی نسب
مشاهده مقاله | اصل مقاله (207.43 K)

15 اثرات استفاده از سطوح مختلف مغز و میوه کامل بلوط بر عملکرد جوجه های گوشتی
صیفعلی ورمقانی، محمدامیر کریمی ترشیزی، اکبر یعقوبفر، هوشنگ جعفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (214.06 K)

16 بررسی تغییرات برخی از هورمون ها و متابولیت های خونی در تعدادی از توده های مرغ بومی
هدی جواهری بارفروشی، اکبر یعقوبفر، محمدرضا عبادی، نادر پاپی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (350.26 K)

17 اثرات کربوهیدراز آنزیم و پلی ساکاریدهای غیر نشاسته ای بر عملکرد و کیفیت پوسته تخممرغ مرغان تخم گذار
اکبر یعقوبفر، وجیهه نیکوفرد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (322.75 K)

18 اثرات دانه تاج خروس بر عملکرد و ریختشناسی روده جوجه های گوشتی
امیرحسین علیزاده قمصری، سید عبداله حسینی، هوشنگ لطف الهیان، اکبر یعقوبفر، علیرضا آقاشاهی، امیررضا صفایی، مهدی افتخاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (807.28 K)

19 اثر سطوح مختلف میوه درخت کهورایرانی بر عمکرد مرغ های تخمگذار
سیروس نوروزی، اکبر یعقوبفر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.29 K)

20 تعیین ترکیبات شیمیایی و انرژی قابل سوخت و ساز میوه درخت کهور جهت استفاده در جیره ی غذایی مرغ
سیروس نوروزی، اکبر یعقوبفر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.29 K)