نویسنده =
تعداد مقالات: 10

1 ﺗﺄﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﭘﺮیﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﯿﻮﻣﺎس ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﭘﻮﺳﺘﻪ ﺗﺨﻢﻣﺮغ ﻣﺮغﻫﺎی ﻣﺎدر ﮔﻮشتی
حسنا حاجاتی، احمد حسن آبادی، منصور رضایی، مائده جهادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (894.79 K)

2 تاثیر تغذیه داخل تخم مرغی نانو مولتی ویتامین بر قابلیت جوجه درآوری و عملکرد جوجه های گوشتی در دوره آغازین
حسنا حاجاتی، احمد حسن آبادی، منصور رضایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.46 MB)

3 تاثیر تغذیه جیره مرطوب بر عملکرد مرغ بومی مازندران
هادی سیاح زاده، حسنا حاجاتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (158.41 K)

4 تأثیر استفاده از آنزیم بر عملکرد و غلظت گلوکز پلاسمای خون جوجه های گوشتی در دوره آغازین
حسنا حاجاتی، منصور رضائی، هادی سیاح زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (364.58 K)

5 تأثیر رقیق سازی جیره در سنین اولیه بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
حسنا حاجاتی، منصور رضائی، هادی سیاح زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (363.7 K)

6 تأثیر شدت های متفاوت رقیق سازی جیره و استفاده از مکمل آنزیمی برخصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
حسنا حاجاتی، منصور رضائی، هادی سیاح زاده، زربخت انصاری پیرسرائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (177.81 K)

7 تاثیر استفاده از پروبیوتیک بر عملکرد رشد مرغ بومی مازندران
حسنا حاجاتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (195.89 K)

8 اثر سویه های پروبیوتیک باسیلوس سوبتیلیس و باسیلوس لیشنی فرمیس بر قابلیت هضم انرژی، فسفر و شاخص کارایی تولید در جوجه های گوشتی
پریسا سارانی، مجتبی زاغری، حسنا حاجاتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (900.98 K)

9 تأثیر تغذیه جلبک اسپیرولینا بر ایمنی همورال و سلولی بلدرچین های ژاپنی تخمگذار تحت تنش گرمایی
حسنا حاجاتی، مجتبی زاغری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (833.2 K)

10 تأثیر تغذیه جلبک اسپیرولینا بر صفات کمی و کیفی تخم بلدرچین های ژاپنی
حسنا حاجاتی، مجتبی زاغری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (683.61 K)