نویسنده =
تعداد مقالات: 10

1 ﺗﺄﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﭘﺮیﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﯿﻮﻣﺎس ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﭘﻮﺳﺘﻪ ﺗﺨﻢﻣﺮغ ﻣﺮغﻫﺎی ﻣﺎدر ﮔﻮشتی
حسنا حاجاتی، احمد حسن آبادی، منصور رضایی، مائده جهادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 894.79 K

2 تاثیر تغذیه داخل تخم مرغی نانو مولتی ویتامین بر قابلیت جوجه درآوری و عملکرد جوجه های گوشتی در دوره آغازین
حسنا حاجاتی، احمد حسن آبادی، منصور رضایی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.46 M

3 تاثیر تغذیه جیره مرطوب بر عملکرد مرغ بومی مازندران
هادی سیاح زاده، حسنا حاجاتی
مشاهده مقاله اصل مقاله 158.41 K

4 تأثیر استفاده از آنزیم بر عملکرد و غلظت گلوکز پلاسمای خون جوجه های گوشتی در دوره آغازین
حسنا حاجاتی، منصور رضائی، هادی سیاح زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 364.58 K

5 تأثیر رقیق سازی جیره در سنین اولیه بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
حسنا حاجاتی، منصور رضائی، هادی سیاح زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 363.7 K

6 تأثیر شدت های متفاوت رقیق سازی جیره و استفاده از مکمل آنزیمی برخصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
حسنا حاجاتی، منصور رضائی، هادی سیاح زاده، زربخت انصاری پیرسرائی
مشاهده مقاله اصل مقاله 177.81 K

7 تاثیر استفاده از پروبیوتیک بر عملکرد رشد مرغ بومی مازندران
حسنا حاجاتی
مشاهده مقاله اصل مقاله 195.89 K

8 اثر سویه های پروبیوتیک باسیلوس سوبتیلیس و باسیلوس لیشنی فرمیس بر قابلیت هضم انرژی، فسفر و شاخص کارایی تولید در جوجه های گوشتی
پریسا سارانی، مجتبی زاغری، حسنا حاجاتی
مشاهده مقاله اصل مقاله 900.98 K

9 تأثیر تغذیه جلبک اسپیرولینا بر ایمنی همورال و سلولی بلدرچین های ژاپنی تخمگذار تحت تنش گرمایی
حسنا حاجاتی، مجتبی زاغری
مشاهده مقاله اصل مقاله 833.2 K

10 تأثیر تغذیه جلبک اسپیرولینا بر صفات کمی و کیفی تخم بلدرچین های ژاپنی
حسنا حاجاتی، مجتبی زاغری
مشاهده مقاله اصل مقاله 683.61 K