نویسنده =
تعداد مقالات: 8

1 تاثیر استفاده از پودر خرفه بر جمعیت میکروبی سکوم جوجه های گوشتی
محمدرضا قربانی، محمد بوجارپور، منصور میاحی، جمال فیاضی، سیدرضا فاطمی طباطبایی، سید صالح طباطبایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.24 MB)

2 تاثیر سطوح مختلف پودر گیاه خرفه بر پاسخ های ایمنی جوجه های گوشتی
محمدرضا قربانی، محمد بوجارپور، منصور میاحی، جمال فیاضی، سید رضا فاطمی طباطبایی، سید صالح طباطبایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.06 MB)

3 تاثیر آنزیم آویزایم بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
محمدرضا فتح آبادی، نجفقلی دبیری، منصور میاحی، عبدالرضا حیدری بوشهری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.07 MB)

4 بررسی میزان تأثیر ال- کارنیتین برکارآیی سالینومایسین در کوکسیدیوز تجربی جوجه های گوشتی
منصور میاحی، حسین حمیدی نجات، شهروز مسائلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (404.38 K)

5 تاثیر کنجاله کلزا در جیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی
منصور میاحی، نجفقلی دبیری، روح االله یوسفوند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (470.13 K)

6 بررسی افزودن مواد افزودنی در جیره غذایی بر روی برخی از پارامترهای هماتولوژیکی و بیوشیمیایی سرم خون جوجه های گوشتی
منصور میاحی، غلامحسین خواجه، علی لوایی منفرد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (393.41 K)

7 بررسی تاثیر ویروس آنفلوانزای پرندگان تحت تیپ (H9N2) بر عملکرد جوجه های گوشتی
منصور میاحی، مسعودرضا صیفی، شهروز مسائلی، جمال غلامی سیدکلائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (369.67 K)

8 مطالعه تاثیر تلقیح ال-کارنیتین در تخم مرغ های مادر گوشتی بر میزان جوجه در آوری و وزن جوجه ها
صغری کمالی فر، مرتضی ممویی، منصور میاحی، صالح طباطبایی وکیلی، خلیل میرزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.09 K)