نویسنده =
تعداد مقالات: 8

1 تاثیر استفاده از پودر خرفه بر جمعیت میکروبی سکوم جوجه های گوشتی
محمدرضا قربانی، محمد بوجارپور، منصور میاحی، جمال فیاضی، سیدرضا فاطمی طباطبایی، سید صالح طباطبایی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.24 M

2 تاثیر سطوح مختلف پودر گیاه خرفه بر پاسخ های ایمنی جوجه های گوشتی
محمدرضا قربانی، محمد بوجارپور، منصور میاحی، جمال فیاضی، سید رضا فاطمی طباطبایی، سید صالح طباطبایی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.06 M

3 تاثیر آنزیم آویزایم بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
محمدرضا فتح آبادی، نجفقلی دبیری، منصور میاحی، عبدالرضا حیدری بوشهری
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.07 M

4 بررسی میزان تأثیر ال- کارنیتین برکارآیی سالینومایسین در کوکسیدیوز تجربی جوجه های گوشتی
منصور میاحی، حسین حمیدی نجات، شهروز مسائلی
مشاهده مقاله اصل مقاله 404.38 K

5 تاثیر کنجاله کلزا در جیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی
منصور میاحی، نجفقلی دبیری، روح االله یوسفوند
مشاهده مقاله اصل مقاله 470.13 K

6 بررسی افزودن مواد افزودنی در جیره غذایی بر روی برخی از پارامترهای هماتولوژیکی و بیوشیمیایی سرم خون جوجه های گوشتی
منصور میاحی، غلامحسین خواجه، علی لوایی منفرد
مشاهده مقاله اصل مقاله 393.41 K

7 بررسی تاثیر ویروس آنفلوانزای پرندگان تحت تیپ (H9N2) بر عملکرد جوجه های گوشتی
منصور میاحی، مسعودرضا صیفی، شهروز مسائلی، جمال غلامی سیدکلائی
مشاهده مقاله اصل مقاله 369.67 K

8 مطالعه تاثیر تلقیح ال-کارنیتین در تخم مرغ های مادر گوشتی بر میزان جوجه در آوری و وزن جوجه ها
صغری کمالی فر، مرتضی ممویی، منصور میاحی، صالح طباطبایی وکیلی، خلیل میرزاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 40.09 K