صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
8
1
تاثیر استفاده از پودر خرفه بر جمعیت میکروبی سکوم جوجه های گوشتی
محمدرضا قربانی، محمد بوجارپور، منصور میاحی، جمال فیاضی، سیدرضا فاطمی طباطبایی، سید صالح طباطبایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.24 MB)
2
تاثیر سطوح مختلف پودر گیاه خرفه بر پاسخ های ایمنی جوجه های گوشتی
محمدرضا قربانی، محمد بوجارپور، منصور میاحی، جمال فیاضی، سید رضا فاطمی طباطبایی، سید صالح طباطبایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.06 MB)
3
تاثیر آنزیم آویزایم بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
محمدرضا فتح آبادی، نجفقلی دبیری، منصور میاحی، عبدالرضا حیدری بوشهری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.07 MB)
4
بررسی میزان تأثیر ال- کارنیتین برکارآیی سالینومایسین در کوکسیدیوز تجربی جوجه های گوشتی
منصور میاحی، حسین حمیدی نجات، شهروز مسائلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (404.38 K)
5
تاثیر کنجاله کلزا در جیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی
منصور میاحی، نجفقلی دبیری، روح االله یوسفوند
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (470.13 K)
6
بررسی افزودن مواد افزودنی در جیره غذایی بر روی برخی از پارامترهای هماتولوژیکی و بیوشیمیایی سرم خون جوجه های گوشتی
منصور میاحی، غلامحسین خواجه، علی لوایی منفرد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (393.41 K)
7
بررسی تاثیر ویروس آنفلوانزای پرندگان تحت تیپ (H9N2) بر عملکرد جوجه های گوشتی
منصور میاحی، مسعودرضا صیفی، شهروز مسائلی، جمال غلامی سیدکلائی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (369.67 K)
8
مطالعه تاثیر تلقیح ال-کارنیتین در تخم مرغ های مادر گوشتی بر میزان جوجه در آوری و وزن جوجه ها
صغری کمالی فر، مرتضی ممویی، منصور میاحی، صالح طباطبایی وکیلی، خلیل میرزاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (40.09 K)