نویسنده =
تعداد مقالات: 6

1 تاثیر فرم دانه گندم(کامل و خردشده) با وبدون آنزیم برعملکرد ، فیزیولوژی دستگاه گوارش و مورفولوژی روده باریک در جوجه های گوشتی
خدیجه رحیمی، میر وحید ساداتی، جاوید فرج پورسلماسی، رامین آراسته
مشاهده مقاله | اصل مقاله (444.02 K)

2 اثر دو رقم و فرم دانه گندم با وبدون آنزیم بر عملکرد، فیزیولوژی دستگاه گوارش و مورفولوژی روده باریک در جوجه های گوشتی
خدیجه رحیمی، علی آقازاده، رسول شهروز، وحید ساداتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.06 MB)

3 بررسی اثرات تغذیه گندم مرطوب برخصوصیات عملکردی و فیزیولوژی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی
خدیجه رحیمی، میر وحید ساداتی، جاوید فرج پورسلماسی، رامین آراسته
مشاهده مقاله | اصل مقاله (415.09 K)

4 اثرات تغذیه فرم دانه گندم( کامل و خردشده) همراه با سطوح مختلف گندم خیسانده شده بر روی عملکردو فیزیولوژی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی
میروحید ساداتی، علی آقازداه، ناصر ماهری سیس، جمشید قیاسی، خدیجه رحیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (420.67 K)

5 بررسی اثرات تغذیه مرطوب بر روی مورفولوژی روده باریک در جوجه های گوشتی
میروحید ساداتی، علی آقازداه، ناصر ماهری، جمشید قیاسی، خدیجه رحیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (439.07 K)

6 بررسی اثرات سطوح مختلف سدیم در آب آشامیدنی وجیره برروی عملکرد جوجه های گوشتی
رامین آراسته، محمود شیوا آزاد، خدیجه رحیمی، وحید ساداتی، جاوید فرج پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (441.75 K)