صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
12
1
تعیین مقدار آمین های بیوژنیک پودر ضایعات کشتارگاهی طیور
حسین جهانیان نجف آبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (869.53 K)
2
تعیین جمعیت میکروبی، میزان نیتروژن آزاد و شاخص پراکسید پودر ضایعات کشتارگاهی طیور
حسین جهانیان نجف آبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (902.79 K)
3
اثر پریبیوتیک بایوماسR در جیره های بر پایه اسید آمینه کل و قابل هضم بر جمعیت باکتری های لاکتوباسیلوس موجود در ایلئوم و عملکرد جمعیت میکروبی روده های کور مرغ های تخم گذار لگهورن سویه های لاین 36- W
حسین جهانیان نجف آبادی، علی اصغر ساکی، زهرا بهرامی، احمد احمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (402.58 K)
4
تاثیر سطوح مختلف انرژی قابل سوخت و ساز و پودر زردچوبه در جیره بر ویژگی های خارجی تخم مرغ در مرغ های تخمگذار
حسین جهانیان نجف آبادی، الهه اکبری، علی اصغر ساکی، پویا زمانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (308.61 K)
5
تاثیر سطوح مختلف انرژی قابل سوخت و ساز و پودر ریشه زنجبیل در جیره بر صفات خارجی تخم مرغ در مرغ های تخمگذار
حسین جهانیان نجف آبادی، پروانه حسینی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (301.03 K)
6
تاثیر جیره های تنظیم شده بر اساس کاتالوگ های آرین و راس بر عملکرد جوجه های گوشتی نر و ماده آرین و راس
حسین جهانیان نجف آبادی، پویا زمانی، وحید ایقانی، کامران رضایزدی، فریبرز زرافروز
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1003.6 K)
7
تاثیر جیره های تنظیم شده بر اساس کاتالوگ های آرین و راس بر خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی نر و ماده آرین و راس
حسین جهانیان نجف آبادی، پویا زمانی، وحید ایقایی، کامران رضایزدی، فریبرز زرافروز
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (996.46 K)
8
ارزیابی مقدار آمینهای بیوژنیک پودر پر
حسین جهانیان نجف آبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (264.11 K)
9
اثر پریبیوتیک بایوماسR در جیره های بر پایه اسید آمینه کل و قابل هضم بر عملکرد مرغ های تخمگذار لگهورن سویه های لاین 36- W
حسین جهانیان نجف آبادی، علی اصغر ساکی، زهرا بهرامی، احمد احمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (314.26 K)
10
اثر پریبیوتیک بایوماس در جیره های بر پایه اسیدآمینه کل و قابل هضم بر صفات خارجی تخم مرغ در مرغ های تخمگذار لگهورن سویه های لاین 36- W
حسین جهانیان نجف آبادی، علی اصغر ساکی، زهرا بهرامی، احمد احمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (311.12 K)
11
اثر پریبیوتیک بایوماس R در جیره های بر پایه اسید آمینه کل و قابل هضم بر صفات داخلی تخم مرغ در مرغ های تخمگذار لگهورن سویه های لاین 36- W
علی اصغر ساکی، حسین جهانیان نجف آبادی، زهرا بهرامی، احمد احمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (344.91 K)
12
بررسی آزمایشگاهی اثرات جایگزینی یونجه با شاخ و برگ سیب زمینی فرآوری شده به روش های مختلف در جیره های پرواری بر میزان هضم و تخمیر در شکمبه
حسین نوردار، مصطفی ملکی، حسین جهانیان نجف آبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (366.75 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه