• صفحه اصلی

  1. صفحه اصلی
  2. مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات: 6

1 ارزیابی نقش باکتریهای مولد اسید لاکتیک در کاهش بار میکروبی لاشه جوجه های گوشتی
سیروس عیدیوندی، محمد جعفر سنا، نیما مساوات
مشاهده مقاله اصل مقاله 478.49 K

2 بررسی اثرات اضافه کردن چهار منبع مختلف چربی درجیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی
نیما مساوات، سیروس عیدی وند
مشاهده مقاله اصل مقاله 361.65 K

3 بررسی استفاده از دو منبع مختلف چربی در جیره غذایی جوجه های گوشتی
نیما مساوات
مشاهده مقاله اصل مقاله 196.57 K

4 بررسی اثرات اضافه کردن سه سطح نمک کلسیمی اسیدهای چرب سویا در جیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی
نیما مساوات
مشاهده مقاله اصل مقاله 777.78 K

5 اثر پودر چربی در جیره بر صفات عملکردی جوجه های گوشتی
نیما مساوات
مشاهده مقاله اصل مقاله 266.59 K

6 اثرات رقیق سازی جیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی
نیما مساوات
مشاهده مقاله اصل مقاله 382.44 K

دسترسی سریع

  • مقالات منتشر شده
  • آرشیو مقالات
سامانه مدیریت همایش های علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب