| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 6 | ||
| 1 | ارزیابی نقش باکتریهای مولد اسید لاکتیک در کاهش بار میکروبی لاشه جوجه های گوشتی | |
| سیروس عیدیوندی، محمد جعفر سنا، نیما مساوات | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 478.49 K | ||
| 2 | بررسی اثرات اضافه کردن چهار منبع مختلف چربی درجیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
| نیما مساوات، سیروس عیدی وند | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 361.65 K | ||
| 3 | بررسی استفاده از دو منبع مختلف چربی در جیره غذایی جوجه های گوشتی | |
| نیما مساوات | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 196.57 K | ||
| 4 | بررسی اثرات اضافه کردن سه سطح نمک کلسیمی اسیدهای چرب سویا در جیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
| نیما مساوات | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 777.78 K | ||
| 5 | اثر پودر چربی در جیره بر صفات عملکردی جوجه های گوشتی | |
| نیما مساوات | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 266.59 K | ||
| 6 | اثرات رقیق سازی جیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
| نیما مساوات | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 382.44 K | ||