نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 6 | ||
1 | ارزیابی نقش باکتریهای مولد اسید لاکتیک در کاهش بار میکروبی لاشه جوجه های گوشتی | |
سیروس عیدیوندی، محمد جعفر سنا، نیما مساوات | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 478.49 K | ||
2 | بررسی اثرات اضافه کردن چهار منبع مختلف چربی درجیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
نیما مساوات، سیروس عیدی وند | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 361.65 K | ||
3 | بررسی استفاده از دو منبع مختلف چربی در جیره غذایی جوجه های گوشتی | |
نیما مساوات | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 196.57 K | ||
4 | بررسی اثرات اضافه کردن سه سطح نمک کلسیمی اسیدهای چرب سویا در جیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
نیما مساوات | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 777.78 K | ||
5 | اثر پودر چربی در جیره بر صفات عملکردی جوجه های گوشتی | |
نیما مساوات | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 266.59 K | ||
6 | اثرات رقیق سازی جیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
نیما مساوات | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 382.44 K |