نویسنده =
تعداد مقالات: 11

1 تاثیر سطوح مختلف انرژی و پروتئین بر عملکرد و پاسخ ایمنی هومورال جوجه های گوشتی
محمد اعمی ازغدی، ابوالقاسم گلیان، محمد پیله ور
مشاهده مقاله اصل مقاله 188.98 K

2 بررسی اثرات سطوح مختلف دانه کتان کامل و خرد شده همراه با ویتامین E بر عملکرد سیستم ایمنی جوجه های گوشتی
فرزاد امیری نسب، جواد آرشامی، حسن کرمانشاهی، محمدرضا باسامی، محمد پیله ور
مشاهده مقاله اصل مقاله 344.9 K

3 بررسی اثر سطوح مختلف پری بیوتیک (فرمکتو) و پروبیوتیک (محتویات سکوم کشت شده) بر عملکرد و جمعیت میکروبی دستگاه گوارش
محمد حسینی ابریشمی، وحید خاکسار زارع ها، حسن کرمانشاهی، محمد پیله ور
مشاهده مقاله اصل مقاله 362.58 K

4 تاثیر سطوح مختلف دانه زیره سبز بر عملکرد و پارامترهای کیفی تخم مرغ در مرغ های تخمگذار
جواد آرشامی، محمد اعمی ازغدی، محمد پیله ور، علی محمد خانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 150.18 K

5 تاتیر سطوح مختلف عصاره های آویشن و زیره سبز روی عملکرد تولیدی، کیفیت تخم مرغ و پاسخ ایمنی هومورال در مرغ های تخمگذار
محمد اعمی ازغدی، محمد پیله ور، جواد آرشامی، علی محمد خانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 141.78 K

6 بررسی اثر کاهش سطوح مختلف پروتئین، کلسیم و فسفر جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی
نعمت ضیائی، حسن کرمانشاهی، محمد پیله ور
مشاهده مقاله اصل مقاله 170.57 K

7 ارزیابی فرآورده فرعی دانه ذرت باقی مانده از صنایع غذایی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
حسن کرمانشاهی، محمد پیله ور
مشاهده مقاله اصل مقاله 166.54 K

8 بررسی اثر ماده تجاری اپتومگا- 50 بر عملکرد تولید مثلی نیمچه های تخمگذار
محمد پیله ور، جواد آرشامی، ابوالقاسم گلیان، محمدرضا باسامی، عبدالرحیم رضایی
مشاهده مقاله اصل مقاله 332.4 K

9 تاثیر نسبت های مختلف اسیدهای چرب n-6/n-3بر سیستم ایمنی جوجه های تخمگذار
جواد آرشامی، محمدرضا باسامی، محمد پیله ور، ابوالقاسم گلیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 334.56 K

10 اثر منابع و مقادیر مختلف اسید چرب n-3 بر سیستم ایمنی و تولید مثلی نیمچه های تخمگذار
محمد پیله ور، جواد آرشامی، ابوالقاسم گلیان، محمدرضا باسامی
مشاهده مقاله اصل مقاله 167.03 K

11 مطالعه اثرات سطوح مختلف پروژسترون واژینالی در همزمان سازی فحلی گوسفند بلوچی
مهدی حسن زاده، جواد آرشامی، محمد پیله ور
مشاهده مقاله اصل مقاله 149.31 K