| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 2 | ||
| 1 | تاثیر سطوح مختلف دانه خلر خام و عمل آوری شده در جیره غذایی مرغ های تخمگذار بر عملکرد و ویژگی های کیفی تخم مرغ | |
| امین طاهری، محمد حسینی، احمد ریاسی، همایون فرهنگ فر | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 201.56 K | ||
| 2 | استفاده از سطوح مختلف دانه خلر عمل آوری شده و عمل آوری نشده در جیره بر فراسنجه های خونی مرغ های تخمگذار | |
| امین طاهری، محمد حسینی، احمد ریاسی، همایون فرهنگ فر | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 224.02 K | ||