صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
7
1
تاثیر دو الگوی دمای محیط پرورش تا سن 28 روزگی بر منحنی رشد، ضریب تبدیل خوراک و تلفات مرغ گوشتی
اکبر چراغی، حشمت اله خسروی نیا، مجتبی موسوی، بابک ماسوری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
232.7 K
2
بررسی تاثیر چین های مختلف قارچ خوراکی روی هضم فیبرکاه
سعید محمّدزاده، عیدی بازگیر، بابک ماسوری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
474.55 K
3
اثر سطوح جیره ای اسانس مرزه خوزستانی و آلفاتوکوفرول بر عملکرد رشد و ذخیره چربی در لاشه مرغ گوشتی
مهران طیبی، حشمت اله خسروی نیا، آرش آذرفر، بابک ماسوری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
406.49 K
4
اثر اسانس مرزه (خوزستانی) و آلفاتوکوفرول بر وزن زنده و وزن نسبی اندام های داخلی مرغ گوشتی در شرایط تنش گرمایی
محمدرضا ارجمند کرمانی، حشمت اله خسروی نیا، آرش آذرفر، بابک ماسوری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
382.87 K
5
تأثیر مکمل لیکوپن بر فرآسنجه های خونی و آنزیم های آنتیاکسیدانی جوجه های گوشتی
عارف مزبانی، بهمن پریزادیان کاوان، علی کیانی، بابک ماسوری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
459.92 K
6
بررسی چگونگی ذخیره و الگوی توزیع چربی در لاشه مرغ گوشتی دریافت کننده اسانس مرزه خوزستانی و اسید استیک
محسن امیدی، حشمت اله خسروی نیا، بابک ماسوری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
507.24 K
7
تأثیر اسانس مرزه خوزستانی و اسید استیک بر عملکرد و قابلیت هضم ایلئومی لیپیدهای جیرهای در مرغ گوشتی
محسن امیدی، حشمت اله خسروی نیا، بابک ماسوری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
918.55 K