| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 5 | ||
| 1 | تاثیر سطوح مختلف انرژی و پروتئین خوراک بر صفات تولیدی در چهار گروه نژادی بلدرچین | |
| محسن آیت اللهی مهرجردی، محمد علی امامی میبدی، اکبر یعقوب فر، احمد آیت اللهی مهرجردی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 196.87 K | ||
| 2 | تعیین اثر درجه حرارت در پلت کردن جیره های غذایی حاوی آنزیم روی عملکرد جوجه های گوشتی | |
| شیدا شفیعی، اکبر یعقوب فر، بهاره طاهری دزفولی، احمد براتی بلداجی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 252.78 K | ||
| 3 | اثر سطوح مختلف فسفر قابل دسترس و انرژی قابل متابولیسم جیره بر عملکرد دو سویه جوجه گوشتی در شرایط گرمای محیطی | |
| مرتضی بیکی بندر آبادی، سید محمد هاشمی، اکبر یعقوب فر، احمد میر هادی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.26 M | ||
| 4 | تعیین انرژی قابل متابولیسم و اسیدهای چرب پودرکرم خاکی در مقایسه با پودر ماهی (داخلی و وارداتی) | |
| زهرا عبادی، احمد میرهادی، اکبر یعقوب فر | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 434.65 K | ||
| 5 | اثر محدودیت غذایی در دوره پایانی بر عملکرد و کیفیت لاشه جوجه های گوشتی | |
| محمود صحرایی، فرید شریعتمداری، اکبر یعقوب فر | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 930.81 K | ||