نویسنده =
تعداد مقالات: 5

1 تاثیر سطوح مختلف انرژی و پروتئین خوراک بر صفات تولیدی در چهار گروه نژادی بلدرچین
محسن آیت اللهی مهرجردی، محمد علی امامی میبدی، اکبر یعقوب فر، احمد آیت اللهی مهرجردی
مشاهده مقاله اصل مقاله 196.87 K

2 تعیین اثر درجه حرارت در پلت کردن جیره های غذایی حاوی آنزیم روی عملکرد جوجه های گوشتی
شیدا شفیعی، اکبر یعقوب فر، بهاره طاهری دزفولی، احمد براتی بلداجی
مشاهده مقاله اصل مقاله 252.78 K

3 اثر سطوح مختلف فسفر قابل دسترس و انرژی قابل متابولیسم جیره بر عملکرد دو سویه جوجه گوشتی در شرایط گرمای محیطی
مرتضی بیکی بندر آبادی، سید محمد هاشمی، اکبر یعقوب فر، احمد میر هادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.26 M

4 تعیین انرژی قابل متابولیسم و اسیدهای چرب پودرکرم خاکی در مقایسه با پودر ماهی (داخلی و وارداتی)
زهرا عبادی، احمد میرهادی، اکبر یعقوب فر
مشاهده مقاله اصل مقاله 434.65 K

5 اثر محدودیت غذایی در دوره پایانی بر عملکرد و کیفیت لاشه جوجه های گوشتی
محمود صحرایی، فرید شریعتمداری، اکبر یعقوب فر
مشاهده مقاله اصل مقاله 930.81 K