نویسنده =
تعداد مقالات: 5

1 تاثیر استفاده از سطوح افزایشی کنجاله گوار در جیره غذایی بر عملکرد و قابلیت هضم ایلئومی پروتئین در جوجه های گوشتی
مهدی شواخی زواره، عباسعلی قیصری، مجید طغیانی، امیرعلی بمانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 193.69 K

2 اثر موننسین بر عملکرد، فراسنجه های خونی و تولید مثلی گاوهای شیری هلشتاین
محمود چنگیزی محمدی، امیرعلی بمانی، امیر داور فروزنده شهرکی، اکبر پیرستانی، غلامرضا قلمکاری، عباس روشن قصرالدشتی
مشاهده مقاله اصل مقاله 316.68 K

3 اثر استفاده از سطوح مختلف سنگروویت در جیره های کم پروتئین بر عملکرد و راندمان لاشه در جوجه های گوشتی
عباسعلی قیصری، امیرعلی بمانی، یحیی ابراهیم نژاد، محمد محمدرضایی
مشاهده مقاله اصل مقاله 322.74 K

4 اثر استفاده از سطوح مختلف سنگروویت در جیره های کم پروتئین بر قابلیت هضم ایلئومی پروتئین و غلظت اسیدهای آمینه آزاد پلاسما در جوجه های گوشتی
امیرعلی بمانی، عباسعلی قیصری، یحیی ابراهیم نژاد، ناصر ماهری سیس
مشاهده مقاله اصل مقاله 377.9 K

5 تاثیر مواد ضدعفونی کننده ی آب و غذا بر پایه ی پر اکسید هیدروژن و فناوری نانو بر برخی فراسنجه های بیوشیمیایی و ایمنی خون در جوجه های گوشتی
محمدرضا قدیری، نورالدین طباطبایی، مهرداد مدرسی، شاهین اقبال سعید، امیرعلی بمانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 39.02 K