نویسنده =
تعداد مقالات: 5

1 تاثیر استفاده از سطوح افزایشی کنجاله گوار در جیره غذایی بر عملکرد و قابلیت هضم ایلئومی پروتئین در جوجه های گوشتی
مهدی شواخی زواره، عباسعلی قیصری، مجید طغیانی، امیرعلی بمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (193.69 K)

2 اثر موننسین بر عملکرد، فراسنجه های خونی و تولید مثلی گاوهای شیری هلشتاین
محمود چنگیزی محمدی، امیرعلی بمانی، امیر داور فروزنده شهرکی، اکبر پیرستانی، غلامرضا قلمکاری، عباس روشن قصرالدشتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (316.68 K)

3 اثر استفاده از سطوح مختلف سنگروویت در جیره های کم پروتئین بر عملکرد و راندمان لاشه در جوجه های گوشتی
عباسعلی قیصری، امیرعلی بمانی، یحیی ابراهیم نژاد، محمد محمدرضایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (322.74 K)

4 اثر استفاده از سطوح مختلف سنگروویت در جیره های کم پروتئین بر قابلیت هضم ایلئومی پروتئین و غلظت اسیدهای آمینه آزاد پلاسما در جوجه های گوشتی
امیرعلی بمانی، عباسعلی قیصری، یحیی ابراهیم نژاد، ناصر ماهری سیس
مشاهده مقاله | اصل مقاله (377.9 K)

5 تاثیر مواد ضدعفونی کننده ی آب و غذا بر پایه ی پر اکسید هیدروژن و فناوری نانو بر برخی فراسنجه های بیوشیمیایی و ایمنی خون در جوجه های گوشتی
محمدرضا قدیری، نورالدین طباطبایی، مهرداد مدرسی، شاهین اقبال سعید، امیرعلی بمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.02 K)