نویسنده =
تعداد مقالات: 3

1 اثر شکل فیزیکی جیره و دمای محیط پرورش بر عملکرد و برخی فراسنجه های لاشه جوجه های گوشتی
محمد مهدی امتی، محمدرضا رضوانی، امیر اخلاقی، شهاب الدین ظفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (310.63 K)

2 اثر استفاده از انواع مختلف مکمل چربی و روغن در جیره بر عملکرد و برخی فراسنجه ها ی لاشه جوجه ها ی گوشتی
شهاب الدین ظفری، محمدرضا رضوانی، حسین جهانیان، علی عباسیان نجف آبادی، محمد مهدی امتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (181.56 K)

3 بررسی ویژگی های کمّی و کیفی سیلاژ سورگوم شیرین به همراه اوره و ملاس به روش برون تنی
شهاب الدین ظفری، ابراهیم روغنی، محمد خوروش، محمد جواد ضمیری، علیرضا بیات، محمد رضا عبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (187.22 K)