نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 2 | ||
1 | تاثیر افزودن آنتی اکسیدان طبیعی بر اکسیداسیون لیپید و پروتئین تخم مرغ مرغ های نگهداری شده در شرایط تنش گرمایی | |
مجید بهرامی، فرید شریعتمداری، محمد امیر کریمی ترشیزی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 177.48 K | ||
2 | بررسی اثرات ویتامین E، آویشن و نعناع فلفلی بر خصوصیات کیفی تخم مرغ های تولیدی در شرایط تنش گرمایی و ماندگاری آنها | |
مجید بهرامی، فرید شریعتمداری، محمد امیر کریمی ترشیزی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 211.15 K |