صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
5
1
اثر استفاده از اسیدلینولئیک کنژوگه (CLA) بر تغییرات فراسنجهه ای خونی در جوجه گوشتی
مجید ابراهیم پور، مجید سالاری، کمال شجاعیان، مهران مهری، فرید مسلمی پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (194.5 K)
2
بررسی ارزش غذایی سیلاژ سرشاخه خرما منطقه سیستان با استفاده از تکنیک تولید گاز (in vitro)
حمید خراسانی، کمال شجاعیان، مصطفی یوسف الهی، مجید سالاری، رحمت اله حق پرور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (234.31 K)
3
اثر افزودن خرمای وازده و کاه گندم بر روی برگ و ساقه موز و تعیین فراسنجه های تجذیه پذیری آن با استفاده از روش کیسه های نایلونی
علیرضا شیبک، مصطفی یوسف الهی، حسن فضائلی، مجید سالاری، علی صالحی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (255.97 K)
4
اثرات سطح مختلف آنزیم های فیبرولیتیک بر ترکیبات شیمیایی سیلوی سورگوم علوفه ای (Surghom bicolor) در هنگام سیلو و بعد از بازکردن سیلو و تعیین فرانسجه های تجذیه پذیری آن با استفاده از روش کیسه های نایلونی
مجید سالاری، قاسم جلیلوند، علیرضا شیبک، حمید خراسان، محسن رجب زاده نسوان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (302.43 K)
5
اثرات سطوح مختلف آنزیم های فیبرولیتیک بر ارزش غذایی سیلوی سورگوم علوفه ای در هنگام سیلو و بعد از باز کردن سیلو با استفاده از آزمون تولید گاز
مجید سالاری، قاسم جلیلوند، کمال شجاعیان، مجید ابارهیم پور، محسن رجب زاده نسوان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (294.56 K)