نویسنده =
تعداد مقالات: 7

1 اثرنسبت های مختلف پلی ساکاریدهای غیر نشاسته ای (محلول و نامحلول) بر ترکیب لاشه ی جوجه های گوشتی
حمید رضا همتی متین، علی اصغر ساکی، مصطفی خدابنده لو، ایوب عزیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (175.14 K)

2 تغییرات اندام های ضمیمه ی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی در پاسخ به نسبت های مختلف پلی- ساکاریدهای غیر نشاست های (محلول و نامحلول)
حمیدرضا همتی متین، علی اصغر ساکی، مصطفی خدابنده لو، ایوب عزیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (162.83 K)

3 تعیین ترکیبات شیمیایی و ارزش غذایی گیاه مورینگا (Moringa oleifera)
آرش آذرفر، زهرا امینی فرد، ایوب عزیزی، مظاهر هاشمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (464.41 K)

4 اثر همزمان سازی خیساب ذرت با منابع مختلف کربوهیدراتی بر گوارش پذیری برون تنی جیره های بره نر پرواری
پارمیس زاهدی مقدم، آرش آذرفر، ایوب عزیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (459.37 K)

5 بررسی تاثیر پوست موز بر گوارش پذیری و فراسنجه های تخمیر شکمبه ای درگوسفند
زهرا امینی فرد، علی کیانی، ایوب عزیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (538.9 K)

6 بررسی ترکیبات شیمیایی دانه کاملینای خام و فرآوری شده در تغذیه نشخوارکنندگان
آرش آذرفر، ایوب عزیزی، مظاهر هاشمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (555.41 K)

7 اثر روش های مختلف فرآوری دانه کاملینا بر عامل تفکیک و تولید توده میکروبی در شرایط آزمایشگاهی
آرش آذرفر، مظاهر هاشمی، ایوب عزیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (560.64 K)