نویسنده =
تعداد مقالات: 8

1 بررسی اثر سطوح مختلف سیر خام و پودر سیر بر فاکتورهای خونی جوجه های گوشتی
آمنه منصوری؛ مهرداد ایرانی؛ بهمن اسلامی؛ مهدی قادری جویباری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (176.52 K)

2 اثر پروبیوتیک بر پاسخهای ایمنی ولیپید های سرم خونی در جوجه های گوشتی
مهدی قادری جویباری؛ مهرداد ایرانی؛ وحید رضایی پور؛ مصطفی کلاکی جویباری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (349.7 K)

3 بررسی تغییرات برخی از فراسنجه های بیوشیمیایی خون و عملکرد جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های حاوی آنزیم
سعید گلی؛ حبیب اقدم شهریار؛ یحیی ابراهیم نژاد؛ علیرضا احمدزاده؛ مهدی قادری جویباری؛ حامد رضوی؛ علی صدقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (200.81 K)

4 بررسی اثر پربیوتیک (آمکس)، اسید آلی (آلتیمیت اسید)، پروبیوتیک (بیوپلوس 2ب) و آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین بر عملکرد و جمعیت لاکتوباسیلوس در ایلئوم جوجه های گوشتی
حامد رضوی؛ حبیب اقدم شهریار؛ علیرضا احمد زاده؛ مهدی قادری جویباری؛ سعید گلی؛ نوید رضایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (197.51 K)

5 بررسی اقتصادی وقابلیت جایگزینی سبوس داخلی برنج به عنوان بخشی از ذرت در جیره جوجه های گوشتی
مصطفی کلاکی جویباری؛ مهرداد ایرانی؛ مهدی قادری جویباری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (370.94 K)

6 بررسی تغییرات فیزیولوژیکی در جوجه های گوشتی در اثر مصرف باکتری های حل کننده فسفات جدا شده از فلور میکروبی خاک
حبیب اقدم شهریار؛ محمد نریمانی راد؛ مهدی قادری جویباری؛ محمد گلشن ظروفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (297.52 K)

7 تأثیر استفاده از روغن تخم کدو و عصاره ریشه گزنه در جیره های رشد و پایانی بر عملکرد و پارامترهای سرم خون جوجه های گوشتی
مونا زمانی؛ زربخت انصاری پیراسرایی؛ اسدالله تیموری یانسری؛ مهدی قادری جویباری؛ محسن تقی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (386.48 K)

8 بررسی مصرف سطوح مختلف سیر خام و پودر سیر بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی
آمنه منصوری؛ مهرداد ایرانی؛ هادی یوسف تبار میری؛ مهدی قادری جویباری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (36.18 K)