صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
12
1
بررسی اثر کاهش سطوح مختلف پروتئین، کلسیم و فسفر جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی
نعمت ضیائی، حسن کرمانشاهی، محمد پیله ور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (170.57 K)
2
بررسی اثرکاهش سطح پروتئین جیره روی خصوصیات تولیدی جوجه های گوشتی
نعمت ضیائی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (368.96 K)
3
بررسی اثرکاهش سطح کلسیم و فسفر جیره روی افزایش قابلیت استفاده فسفر فیتاتی و خصوصیات تولیدی مرغ های تخمگذار تجارتی
نعمت ضیائی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (530 K)
4
بررسی اثرکاهش سطح فسفر جیره ومکمل کردن آن با آنزیم فیتاز برعملکرد مرغهای تخمگذار تجارتی
نعمت ضیائی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (532.76 K)
5
تعیین ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم برگ خرما قبل و بعد از غنی کردن با اوره و مکملهای مختلف انرژی
نعمت ضیائی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (380.51 K)
6
تأثیر سطوح مختلف عصاره آبی و پودر اندام های هوایی گیاه خارخاسک بر برخی شاخص های کیفی تخم مرغ مرغ های تخمگذار
طاهره امیرشکاری، نعمت ضیائی، مهدی قریشی، ابراهیم اسفندیارپور، امیرحسین مهدوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (267.21 K)
7
مقایسه اثر سطوح مختلف سوسپانسیون میکروجلبک سندسموس با آنتی بیوتیک ویرجنیامایسین بر عملکرد جوجه های گوشتی
سمیه بهشتی روی، نعمت ضیائی، مهدی قریشی، علی گنجیان خناری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (251.09 K)
8
اثر نانو ویتامین Cو نانو اکسید روی بر فراسنجه های هماتولوژیکی در جوجه های گوشتی در شرایط تنش گرمایی
کامران بهرامپور، نعمت ضیائی، امیدعلی اسماعیلی پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (407.99 K)
9
اثر نانو ویتامین Cو نانو اکسید روی بر مرفولوژی ژوژنوم روده در جوجه های گوشتی در شرایط تنش گرمایی
کامران بهرامپور، نعمت ضیائی، امیدعلی اسماعیلی پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (297.25 K)
10
اثر پودر چای قرمز و سلنیوم بر بر فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی درشرایط تنش گرمایی
ندا سیستانی، امیدعلی اسماعیلی پور، حسین دوماری، نعمت ضیائی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (479.06 K)
11
اثر پودر چای قرمز و سلنیوم بر مرفولوژی ژوژنوم روده در جوجه های گوشتی درشرایط تنش گرمایی
ندا سیستانی، امیدعلی اسماعیلی پور، حسین دوماری، نعمت ضیائی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (479.1 K)
12
استفاده از خار شتر سیلو شده با سطوح مختلف خرمای غیرخوراکی در تغذیه گوسفند کرمانی
نعمت ضیائی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (213.39 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه