نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | بررسی تاثیر سلنیوم و ویتامین E بر خصوصیات کیفی تخم مرغ و ماندگاری آن تحت شرایط دمایی مختلف | |
احمد خیرخواه، فرید شریعتمداری، محمد امیر کریمی ترشیزی، حمید ملک محمدی، هوشنگ لطف الهیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.28 MB) |
نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | بررسی تاثیر سلنیوم و ویتامین E بر خصوصیات کیفی تخم مرغ و ماندگاری آن تحت شرایط دمایی مختلف | |
احمد خیرخواه، فرید شریعتمداری، محمد امیر کریمی ترشیزی، حمید ملک محمدی، هوشنگ لطف الهیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.28 MB) |