نویسنده =
تعداد مقالات: 2

1 مقایسه قابلیت هضم اسیدهای آمینه دانه جو، گندم و ضایعات بوجاری گندم در مدفوع و ایلئوم جوجه های گوشتی
طاهره رنجی، علی اصغر ساکی، محمد مهدی طباطبایی، احمد احمدی، محمد ربانی، فریدون افلاکی، حسن علی عربی، خلیل زابلی، سارا میرزایی گودرزی، معصومه عباسی نژاد، نرگس آشوری، لاله دشتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.28 MB)

2 تاثیر گرنید آنزیم بر قابلیت هضم ایلئومی و مدفوع اسیدهای آمینه در جیره های بر پایه جو با استفاده از مارکر در جوجه های گوشتی
سارا میرزایی گودرزی، علی اصغر ساکی، شهاب قاضی، محمد مهدی معینی، محمد ربانی، فریدون افلاکی، طاهره رنجبری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (920.8 K)