| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 2 | ||
| 1 | تاثیر سطوح مختلف رنگدانه و منبع چربی، رنگ زرده تخم مرغ و عملکرد مرغان تخمگذار | |
| فائقه زعفریان، محمود شیوآزاد، محمدرضا عبدالهی، علی مهدوی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.02 M | ||
| 2 | تاثیر سطوح مختلف پیکولینات کروم بر کیفیت گوشت جوجه های گوشتی پرورش یافته در شرایط تنش گرمایی | |
| مجید طغیانی، محمود شیوآزاد، عباسعلی قیصری، علی خدامی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 408.83 K | ||