| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 3 | ||
| 1 | اثرات سطوح مختلف اسید آلی محافظت شده و نسبتهای متفاوت انرژی به پروتئین بر عملکرد، فلور میکروبی دستگاه گوارش و قابلیت هضم ایلئومی پروتئین در جوجه های گوشتی | |
| محسن حیدری، عباسعلی قیصری، روحا کسری کرمانشاهی، علی خدامی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.27 M | ||
| 2 | مقایسه صفات تولید و ترکیبات شیر در هفت گروه ژنتیکی بز در استان یزد | |
| محسن حیدری، ابراهیم اسدی خشویی، محمدعلی امامی میبدی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 404.24 K | ||
| 3 | مقایسه عملکرد وزن بدن شش گروه ژنتیکی بزغاله در استان یزد | |
| محسن حیدری، ابراهیم اسدی خشویی، محمدعلی امامی میبدی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 383.32 K | ||