• صفحه اصلی

  1. صفحه اصلی
  2. مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات: 3

1 اثرات سطوح مختلف اسید آلی محافظت شده و نسبتهای متفاوت انرژی به پروتئین بر عملکرد، فلور میکروبی دستگاه گوارش و قابلیت هضم ایلئومی پروتئین در جوجه های گوشتی
محسن حیدری، عباسعلی قیصری، روحا کسری کرمانشاهی، علی خدامی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.27 M

2 مقایسه صفات تولید و ترکیبات شیر در هفت گروه ژنتیکی بز در استان یزد
محسن حیدری، ابراهیم اسدی خشویی، محمدعلی امامی میبدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 404.24 K

3 مقایسه عملکرد وزن بدن شش گروه ژنتیکی بزغاله در استان یزد
محسن حیدری، ابراهیم اسدی خشویی، محمدعلی امامی میبدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 383.32 K

دسترسی سریع

  • مقالات منتشر شده
  • آرشیو مقالات
سامانه مدیریت همایش های علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب