نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | اثرات سطوح مختلف اسید آلی محافظت شده و نسبتهای متفاوت انرژی به پروتئین بر عملکرد، فلور میکروبی دستگاه گوارش و قابلیت هضم ایلئومی پروتئین در جوجه های گوشتی | |
محسن حیدری، عباسعلی قیصری، روحا کسری کرمانشاهی، علی خدامی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.27 MB) | ||
2 | مقایسه صفات تولید و ترکیبات شیر در هفت گروه ژنتیکی بز در استان یزد | |
محسن حیدری، ابراهیم اسدی خشویی، محمدعلی امامی میبدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (404.24 K) | ||
3 | مقایسه عملکرد وزن بدن شش گروه ژنتیکی بزغاله در استان یزد | |
محسن حیدری، ابراهیم اسدی خشویی، محمدعلی امامی میبدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (383.32 K) |