| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 5 | ||
| 1 | اثر افزودن پلی اتیلن گلیکول (PEG) بر میزان تولید گاز و قابلیت هضم ضایعات میوه | |
| امیر رضا صفایی، حسن فضائلی، مجتبی زاهدی فر، سید احمد میر هادی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.13 M | ||
| 2 | مقایسه چند عامل تغذیه ای تاثیرگذار بر کاهش کلسترول زرده تخم مرغ | |
| سودابه مرادی، محمود شیوازاد، احمد زارع شحنه، سید احمد میر هادی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.12 M | ||
| 3 | اثر مکمل کروم بر غلظت برخی از متابولیت های خون در بره های نر توده ژنتیکی شال | |
| علی مصطفی تهرانی، احمد زارع شحنه، غلامرضا قربانی، سید احمد میر هادی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.4 M | ||
| 4 | اثر مکمل کروم بر کینتیک گلوکز در بره های نر توده ژنتیکی شال | |
| علی مصطفی تهرانی، احمد زارع شحنه، غلامرضا قربانی، سید احمد میر هادی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.29 M | ||
| 5 | تاثیر افزودن اسید اسکوربیک به جیره غذایی همراه با مصرف آب شور بر عملکرد تخمگذاری | |
| ژاله میر عبدالباقی، هوشنگ لطف الهیان، سید احمد میر هادی، فضل الله افراز، مهدی کلانی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 922.52 K | ||