نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 5 | ||
1 | اثر افزودن پلی اتیلن گلیکول (PEG) بر میزان تولید گاز و قابلیت هضم ضایعات میوه | |
امیر رضا صفایی، حسن فضائلی، مجتبی زاهدی فر، سید احمد میر هادی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.13 M | ||
2 | مقایسه چند عامل تغذیه ای تاثیرگذار بر کاهش کلسترول زرده تخم مرغ | |
سودابه مرادی، محمود شیوازاد، احمد زارع شحنه، سید احمد میر هادی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.12 M | ||
3 | اثر مکمل کروم بر غلظت برخی از متابولیت های خون در بره های نر توده ژنتیکی شال | |
علی مصطفی تهرانی، احمد زارع شحنه، غلامرضا قربانی، سید احمد میر هادی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.4 M | ||
4 | اثر مکمل کروم بر کینتیک گلوکز در بره های نر توده ژنتیکی شال | |
علی مصطفی تهرانی، احمد زارع شحنه، غلامرضا قربانی، سید احمد میر هادی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.29 M | ||
5 | تاثیر افزودن اسید اسکوربیک به جیره غذایی همراه با مصرف آب شور بر عملکرد تخمگذاری | |
ژاله میر عبدالباقی، هوشنگ لطف الهیان، سید احمد میر هادی، فضل الله افراز، مهدی کلانی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 922.52 K |