نویسنده =
تعداد مقالات: 5

1 اثر افزودن پلی اتیلن گلیکول (PEG) بر میزان تولید گاز و قابلیت هضم ضایعات میوه
امیر رضا صفایی، حسن فضائلی، مجتبی زاهدی فر، سید احمد میر هادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.13 MB)

2 مقایسه چند عامل تغذیه ای تاثیرگذار بر کاهش کلسترول زرده تخم مرغ
سودابه مرادی، محمود شیوازاد، احمد زارع شحنه، سید احمد میر هادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.12 MB)

3 اثر مکمل کروم بر غلظت برخی از متابولیت های خون در بره های نر توده ژنتیکی شال
علی مصطفی تهرانی، احمد زارع شحنه، غلامرضا قربانی، سید احمد میر هادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.4 MB)

4 اثر مکمل کروم بر کینتیک گلوکز در بره های نر توده ژنتیکی شال
علی مصطفی تهرانی، احمد زارع شحنه، غلامرضا قربانی، سید احمد میر هادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.29 MB)

5 تاثیر افزودن اسید اسکوربیک به جیره غذایی همراه با مصرف آب شور بر عملکرد تخمگذاری
ژاله میر عبدالباقی، هوشنگ لطف الهیان، سید احمد میر هادی، فضل الله افراز، مهدی کلانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (922.52 K)