• صفحه اصلی

  1. صفحه اصلی
  2. مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات: 2

1 اثر سطوح مختلف چربی و ال- کارنتین در جیره بر عملکرد، خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
احمد قدرت نما، امیر عطار، منصور رضائی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.28 M

2 تأثیر پری بیوتیک فرمکتو بر عملکرد، خصوصیات لاشه و برخی فراسنجه های خونی کبک های چوکار
وحید خاکسارزارعها، حمیده هاشمی پور، حسن کرمانشاهی، امیر عطار
مشاهده مقاله اصل مقاله 193 K

دسترسی سریع

  • مقالات منتشر شده
  • آرشیو مقالات
سامانه مدیریت همایش های علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب