| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 3 | ||
| 1 | مطالعه ترکیب شیمیایی و قابلیت هضم کنجاله کلزا در تغذیه گوسفند | |
| سعید کاویان، محمد مهدی طباطبایی، خلیل زابلی، فرخ کفیل زاده، حسن علی عربی، حسن فضائلی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.26 M | ||
| 2 | بررسی ترکیبات شیمیایی و ارزش غذایی یونجه در مراحل مختلف رشد در چین دوم شهرستان ساوه | |
| بابک یزدی، احمد احمدی، محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، پویا زمانی، سعید کاویان | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.15 M | ||
| 3 | مطالعه ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم کنجاله کلزا در تغذیه گوسفند | |
| سعید کاویان، محمد مهدی طباطبایی، خلیل زابلی، فرخ کفیل زاده، حسن علی عربی، حسن فضائلی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.26 M | ||