نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | قابلیت هضم اسیدهای آمینه و انرژی زایی کنجاله های سویا و مقایسه اثر آنها در عملکرد جوجه های گوشتی | |
همایون محمودی، علی اصغر ساکی، محمد مهدی طباطبایی، احمد احمدی، خلیل زابلی، پویا زمانی، علی عربی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.06 MB) | ||
2 | قابلیت هضم اسیدهای آمینه و انرژی زایی کنجاله های سویا مقایسه اثر آنها در عملکرد جوجه های گوشتی | |
همایون محمودی، علی اصغر ساکی، محمد مهدی طباطبایی، احمد احمدی، خلیل زابلی، علی عربی، پویا زمانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.11 MB) | ||
3 | اثر افزودن سرخارگل بر پاسخ التهابی القا شده به وسیله لیپوپلی ساکارید باکتری اشرشیا-کلی در جوجه های گوشتی | |
علی اصغر ساکی، علی حسینی سیر، همایون محمودی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (355.9 K) | ||
4 | اثر میدان مغناطیسی ثابت حین انکوباسیون بر فراسنجه های تفریخ تخم مرغ و برخی از فراسنجه های بیوشیمیایی خون جوجه های یک روزه سویه های لاین 36-W | |
علی اصغر ساکی، همایون محمودی، علی حسینی سیر، علی خلج | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (293.94 K) |