نویسنده =
تعداد مقالات: 4

1 قابلیت هضم اسیدهای آمینه و انرژی زایی کنجاله های سویا و مقایسه اثر آنها در عملکرد جوجه های گوشتی
همایون محمودی، علی اصغر ساکی، محمد مهدی طباطبایی، احمد احمدی، خلیل زابلی، پویا زمانی، علی عربی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.06 MB)

2 قابلیت هضم اسیدهای آمینه و انرژی زایی کنجاله های سویا مقایسه اثر آنها در عملکرد جوجه های گوشتی
همایون محمودی، علی اصغر ساکی، محمد مهدی طباطبایی، احمد احمدی، خلیل زابلی، علی عربی، پویا زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.11 MB)

3 اثر افزودن سرخارگل بر پاسخ التهابی القا شده به وسیله لیپوپلی ساکارید باکتری اشرشیا-کلی در جوجه های گوشتی
علی اصغر ساکی، علی حسینی سیر، همایون محمودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (355.9 K)

4 اثر میدان مغناطیسی ثابت حین انکوباسیون بر فراسنجه های تفریخ تخم مرغ و برخی از فراسنجه های بیوشیمیایی خون جوجه های یک روزه سویه های لاین 36-W
علی اصغر ساکی، همایون محمودی، علی حسینی سیر، علی خلج
مشاهده مقاله | اصل مقاله (293.94 K)