| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | اثر بخار آب تحت فشار در سطوح مختلف رطوبت و زمان عمل آوری بر ارزش غذایی کاه گندم | |
| هرمز منصوری، نوید اصغرزاده قشلاقچای، فرهاد فرودی، مجتبی زاهدیفر، کیوان کرکودی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.5 M | ||
| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | اثر بخار آب تحت فشار در سطوح مختلف رطوبت و زمان عمل آوری بر ارزش غذایی کاه گندم | |
| هرمز منصوری، نوید اصغرزاده قشلاقچای، فرهاد فرودی، مجتبی زاهدیفر، کیوان کرکودی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.5 M | ||