نویسنده =
تعداد مقالات: 9

1 ارتباط بین تفاوت مصرف غذا و منحنی رشد در یک سویه آمیخته مرغ
مسعود حیدری، رسول واعظ ترشیزی، حامد احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (241.14 K)

2 مدلسازی شاخص عملکرد جوجه های گوشتی بر اساس سطح انرژی قابل متابولیسم، درصد متیونین و لایزین جیره با استفاده از شبکه های عصبی از نوع GMDH
مجید متقی طلب، حامد احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.16 MB)

3 پیش بینی انرژی و چربی لاشه جوجه های گوشتی با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی GMDH
آکو فریدی، مجید متقی طلب، فرشته رضایی، حامد احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (256.9 K)

4 بررسی اثر طول مدت و تعداد دفعات تغیر جیره غذایی برعملکرد جوجه های گوشتی تغذیه شده با برنامه های غذایی مختلف
محسن امرایی، فرید شریعتمداری، حامد احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (286.34 K)

5 تأثیر سطوح متفاوت مکمل ورمی هوموس بر فراسنجه های بیوشیمیایی سرم خون بلدرچین تخمگذار
حمیدرضا خواجوی، محمدامیر کریمی ترشیزی، حامد احمدی، مریم ربانی شکوه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (252.31 K)

6 مدل رگرسیونی چندگانه از قیمت گوشت مرغ براساس قیمت برخی از نهاده های تولید
غلامرضا زابلی، حامد احمدی، سعید یخکشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (371.17 K)

7 اثر برنامه های غذایی مختلف بر انرژی و پروتئین مصرفی وخصوصیات شیمیایی لاشه جوجه های گوشتی
محسن امرایی، فرید شریعتمداری، حامد احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (258.87 K)

8 کارایی پروبیوتیک، پریبیوتیک و جاذب های سموم (آلی و معدنی) در کاهش اثرات آفلاتوکسین بر خصوصیات استخوان درشتنی جوجه های گوشتی
فرزانه خورشیدی، محمدامیر کریمی ترشیزی، حامد احمدی، هما آراک، ناهید مژگانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (649 K)

9 مقایسه اثر محرک های رشد غیر آنتیبیوتیکی با جاذب آفلاتوکسین طبیعی و سنتزی در عملکرد جوجه های گوشتی مسموم شده با آفلاتوکسین
فرزانه خورشیدی، محمدامیر کریمی ترشیزی، حامد احمدی، هما آراک، ناهید مژگانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (629.85 K)