نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 5 | ||
1 | ارزیابی ارزش غذایی پنبه دانه عمل آوری شده با حرارت، ماشک و گاو دانه با استفاده از روش تولید گاز | |
ذبیح اله نعمتی، اکبر تقی زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (981.13 K) | ||
2 | تاثیر افزودن بنتونیت به جیره غذایی آلوده به آفلاتوکسین B1 بر عملکرد و رشد جوجه های گوشتی | |
ذبیح اله نعمتی، حسین جانمحمدی، اکبر تقی زاده، غلامعلی مقدم، حسن ملکی نژاد، مهدی ارزنلو | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (364.91 K) | ||
3 | تاثیر مکمل بنتونیت و آفلاتوکسین B1 بر سیستم ایمنی جوجه های گوشتی | |
ذبیح اله نعمتی، حسین جانمحمدی، اکبر تقی زاده، حسن ملکی نژاد، غلامعلی مقدم، مهدی ارزنلو | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (205.42 K) | ||
4 | پاسخ خصوصیات کیفی زرده و سفیده تخم بلدرچین به سطوح افزایشی فلفل شیرین | |
ذبیح اله نعمتی، مینا سالخورده ضیابری، زهرا مرادی قراجه | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (636.55 K) | ||
5 | پاسخ خصوصیات کیفی زرده و سفیده تخم بلدرچین به سطوح افزایشی نعناع فلفلی | |
ذبیح اله نعمتی، زهرا مرادی قراجه، مجتبی مودب | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (569.56 K) |