| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 5 | ||
| 1 | ارزیابی ارزش غذایی پنبه دانه عمل آوری شده با حرارت، ماشک و گاو دانه با استفاده از روش تولید گاز | |
| ذبیح اله نعمتی، اکبر تقی زاده | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 981.13 K | ||
| 2 | تاثیر افزودن بنتونیت به جیره غذایی آلوده به آفلاتوکسین B1 بر عملکرد و رشد جوجه های گوشتی | |
| ذبیح اله نعمتی، حسین جانمحمدی، اکبر تقی زاده، غلامعلی مقدم، حسن ملکی نژاد، مهدی ارزنلو | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 364.91 K | ||
| 3 | تاثیر مکمل بنتونیت و آفلاتوکسین B1 بر سیستم ایمنی جوجه های گوشتی | |
| ذبیح اله نعمتی، حسین جانمحمدی، اکبر تقی زاده، حسن ملکی نژاد، غلامعلی مقدم، مهدی ارزنلو | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 205.42 K | ||
| 4 | پاسخ خصوصیات کیفی زرده و سفیده تخم بلدرچین به سطوح افزایشی فلفل شیرین | |
| ذبیح اله نعمتی، مینا سالخورده ضیابری، زهرا مرادی قراجه | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 636.55 K | ||
| 5 | پاسخ خصوصیات کیفی زرده و سفیده تخم بلدرچین به سطوح افزایشی نعناع فلفلی | |
| ذبیح اله نعمتی، زهرا مرادی قراجه، مجتبی مودب | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 569.56 K | ||