نویسنده =
تعداد مقالات: 12

1 تأثیر گندم آسیاب شده، بنتونیت سدیم و آمت بر بهبود کیفیت پلت و عملکرد جوجه های گوشتی
محمد جواد آگاه، حسن نصیری مقدم، حسین نوراللهی، مظاهر صفدریان، نامدار اسکندری شیری، جواد حسینی، محمد کاظمی فرد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (183.41 K)

2 بررسی اثر سطوح مختلف کلسیم ، فسفر و ویتامین D3بر پارامترهای کابردی در مرغهای مادر گوشتی
محمد کاظمی فرد، ابراهیم حلاجیان، شهاب الدین قره ویسی، امیر عباس موسوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (363.94 K)

3 تأثیر استفاده از عصاره کاسنی و پروبیوتیک بر خصوصیات لاشه و برخی از فراسنجه های خونی جوجه گوشتی
ذبیح اله یوسفی، منصور رضایی، زربخت انصاری پیرسرایی، محمد کاظمی فرد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (356.04 K)

4 تاثیر سطوح مختلف پوسته برنج فرآوری شده بر عملکرد جوجه های گوشتی در دوره رشد
طاهره سلطان تویه، منصور رضایی، اسداله تیموری، محمد کاظمی فرد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (796.75 K)

5 تاثیر سطوح مختلف پوسته برنج فرآوری شده بر رطوبت و pH فضولات جوجه های گوشتی
طاهره سلطان تویه، منصور رضایی، اسداله تیموری، محمد کاظمی فرد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (804.24 K)

6 اثر الیاف محلول و نامحلول در دوره های مختلف پرورش بر فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
علی اصغر کاردل، محمد کاظمی فرد، منصور رضایی، اسدالله تیموری یانسری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (522.58 K)

7 اثر الیاف محلول و نامحلول در دوره های مختلف پرورش بر عملکرد و طول روده دستگاه گوارش جوجه های گوشتی
علی اصغر کاردل، محمد کاظمی فرد، منصور رضایی، اسدالله تیموری یانسری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (451.44 K)

8 معرفی زرده تخم مرغ به عنوان تغذیه زود هنگام و اثر آن بر عملکرد جوجه های گوشتی
موسی حسینی نشلی، فرید مسلمی پور، شهریار مقصودلو، محمد کاظمی فرد، محمدرضا ملائی کندلوسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (318.05 K)

9 تغذیه زود هنگام با زرده تخم مرغ و اثر آن بر وزن و طول روده کوچک جوجه های گوشتی
موسی حسینی نشلی، فرید مسلمی پور، شهریار مقصودلو، محمد کاظمی فرد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (438.33 K)

10 اثرات منابع کربوهیدراتی (آرد جو و ذرت) و نیتروژن غیرپروتئینی (اوره و نیتروزا) در سیلاژ میوه پرتقال کامل بر کیفیت سیلاژ و ترکیبات شیمیایی
پریسا طاهرنژادزیدهی، اسداله تیموری یانسری، محمد کاظمی فرد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (497.79 K)

11 اثرات منابع کربوهیدراتی (آرد جو و ذرت) و نیتروژن غیرپروتئینی (اوره و نیتروزا) در سیلاژ میوه پرتقال کامل بر میزان تولید گاز
پریسا طاهرنژادزیدهی، اسداله تیموری یانسری، محمد کاظمی فرد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (460.89 K)

12 اثر افزودن تفاله خشک مرکبات بر ویژگی های کیفی، ترکیب شیمیایی و pH سیلاژ شبدر برسیم
مائده فیض، اسداله تیموری یانسری، یداله چاشنی دل، محمد کاظمی فرد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (302.56 K)