نویسنده =
تعداد مقالات: 5

1 اثرات پری بیوتیک(فرمکتو) مکمل شده به جیره های با تراکم متفاوت مواد مغذی بر عملکرد تولیدی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
مونا دژم خوی، حسن درمانی کوهی، محمد روستایی علی مهر، نوید قوی حسین زاده، حسن صفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (337.35 K)

2 اثرات استفاده از عصاره آبی آویشن شیرازی در جیره بر عملکرد و ثبات اکسیداتیو گوشت درجوجه های گوشتی
فاطمه محمد پور، حسن درمانی کوهی، مازیار محیطی اصلی، حسن صفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (282.08 K)

3 اثر سطوح مختلف پودر خشک شده گیاه خرفه بر عملکرد و متابولیت های خونی جوجه های گوشتی
حسن صفری، اردشیر محیط، مازیار محیطی اصلی، فاطمه محمدپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (343.27 K)

4 تأثیر سطوح مختلف پودر خشک شده گیاه خرفه بر متابولیت های خونی بره های نر پرواری
حسن صفری، مازیار محیطی اصلی، مونا دژم خوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (286.84 K)

5 اثر مخلوطی از پودر زردچوبه، فلفل سیاه و سیر بر عملکرد و کیفیت لاشه جوجه بلدرچین های ژاپنی
بهزاد فراقی، حسن درمانی کوهی، مجید متقی طلب، حسن صفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (731.42 K)