نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 5 | ||
1 | اثرات پری بیوتیک(فرمکتو) مکمل شده به جیره های با تراکم متفاوت مواد مغذی بر عملکرد تولیدی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی | |
مونا دژم خوی، حسن درمانی کوهی، محمد روستایی علی مهر، نوید قوی حسین زاده، حسن صفری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (337.35 K) | ||
2 | اثرات استفاده از عصاره آبی آویشن شیرازی در جیره بر عملکرد و ثبات اکسیداتیو گوشت درجوجه های گوشتی | |
فاطمه محمد پور، حسن درمانی کوهی، مازیار محیطی اصلی، حسن صفری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (282.08 K) | ||
3 | اثر سطوح مختلف پودر خشک شده گیاه خرفه بر عملکرد و متابولیت های خونی جوجه های گوشتی | |
حسن صفری، اردشیر محیط، مازیار محیطی اصلی، فاطمه محمدپور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (343.27 K) | ||
4 | تأثیر سطوح مختلف پودر خشک شده گیاه خرفه بر متابولیت های خونی بره های نر پرواری | |
حسن صفری، مازیار محیطی اصلی، مونا دژم خوی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (286.84 K) | ||
5 | اثر مخلوطی از پودر زردچوبه، فلفل سیاه و سیر بر عملکرد و کیفیت لاشه جوجه بلدرچین های ژاپنی | |
بهزاد فراقی، حسن درمانی کوهی، مجید متقی طلب، حسن صفری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (731.42 K) |