| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 3 | ||
| 1 | مقایسه ارزش غذایی یونجه چین دوم در مزارع مختلف استان همدان از زمان برداشت تا زمان مصرف | |
| خ. زابلی، م.م. طباطبایی، ح. علی عربی، ح. شفیعی ورزنه، ا. احمدی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 264.42 K | ||
| 2 | اثز عملیات مکانیکی بعد از برداشت بر ترکیبات شیمیایی و ارزش غذایی یونجه همدانی (در منطقه فامنین) | |
| م.م. طباطبایی، ح. شفیعی ورزنه، ع.ا. ساکی، ح. علی عربی، خ. زابلی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 199.93 K | ||
| 3 | بررسی ارزش غذایی (ترکیب شیمیایی) یونجه در مراحل پس از برداشت در سه چین | |
| خ. زابلی، م.م. طباطبایی، ح. علی عربی، ح. فضائلی، ح. شفیعی ورزنه | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.13 M | ||