نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | مقایسه ارزش غذایی یونجه چین دوم در مزارع مختلف استان همدان از زمان برداشت تا زمان مصرف | |
خ. زابلی، م.م. طباطبایی، ح. علی عربی، ح. شفیعی ورزنه، ا. احمدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (264.42 K) | ||
2 | اثز عملیات مکانیکی بعد از برداشت بر ترکیبات شیمیایی و ارزش غذایی یونجه همدانی (در منطقه فامنین) | |
م.م. طباطبایی، ح. شفیعی ورزنه، ع.ا. ساکی، ح. علی عربی، خ. زابلی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (199.93 K) | ||
3 | بررسی ارزش غذایی (ترکیب شیمیایی) یونجه در مراحل پس از برداشت در سه چین | |
خ. زابلی، م.م. طباطبایی، ح. علی عربی، ح. فضائلی، ح. شفیعی ورزنه | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.13 MB) |