• صفحه اصلی

  1. صفحه اصلی
  2. مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات: 3

1 مقایسه ارزش غذایی یونجه چین دوم در مزارع مختلف استان همدان از زمان برداشت تا زمان مصرف
خ. زابلی، م.م. طباطبایی، ح. علی عربی، ح. شفیعی ورزنه، ا. احمدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 264.42 K

2 اثز عملیات مکانیکی بعد از برداشت بر ترکیبات شیمیایی و ارزش غذایی یونجه همدانی (در منطقه فامنین)
م.م. طباطبایی، ح. شفیعی ورزنه، ع.ا. ساکی، ح. علی عربی، خ. زابلی
مشاهده مقاله اصل مقاله 199.93 K

3 بررسی ارزش غذایی (ترکیب شیمیایی) یونجه در مراحل پس از برداشت در سه چین
خ. زابلی، م.م. طباطبایی، ح. علی عربی، ح. فضائلی، ح. شفیعی ورزنه
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.13 M

دسترسی سریع

  • مقالات منتشر شده
  • آرشیو مقالات
سامانه مدیریت همایش های علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب