نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | بررسی اثر سطوح مختلف آنزیم بر ارزش غذایی علوفه سورگوم سیلو شده با استفاده از روش کیسه های نایلونی (in situ) | |
محمد سیدی فرگی، قاسم جلیلوند، مرتضی تقوی، سمیه بولاغ | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (377.35 K) | ||
2 | بررسی اثر سطوح مختلف ملاس بر ارزش غذایی علوفه سورگوم سیلو شده با استفاده از روش تولید (in vitro) | |
محمد سیدی فرگی، قاسم جلیلوند، مرتضی تقوی، سمیه بولاغ | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (391.24 K) | ||
3 | اثر مواد افزودنی بر روی ترکیبات شیمیایی و ارزش غذایی سیلاژ علوفه نی (phragmites australis) به روش تولید گاز | |
سمیه بولاغ، کمال شجاعیان، محمد سیدی فرگی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (497.46 K) | ||
4 | اثر سطوح مختلف اوره بر فراسنجه های تولید گاز علوفه سورگوم سیلو شده با استفاده از روش تولید گاز (in vitro) | |
مرتضی تقوی، محمد سیدی فرگی، قاسم جلیلوند | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (333.24 K) |