| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 3 | ||
| 1 | بررسی اثر سطوح مختلف آنزیم بر ارزش غذایی علوفه سورگوم سیلو شده با استفاده از روش کیسه های نایلونی (in situ) | |
| محمد سیدی فرگی، قاسم جلیلوند، مرتضی تقوی، سمیه بولاغ | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 377.35 K | ||
| 2 | بررسی اثر سطوح مختلف ملاس بر ارزش غذایی علوفه سورگوم سیلو شده با استفاده از روش تولید (in vitro) | |
| محمد سیدی فرگی، قاسم جلیلوند، مرتضی تقوی، سمیه بولاغ | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 391.24 K | ||
| 3 | اثر سطوح مختلف اوره بر فراسنجه های تولید گاز علوفه سورگوم سیلو شده با استفاده از روش تولید گاز (in vitro) | |
| مرتضی تقوی، محمد سیدی فرگی، قاسم جلیلوند | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 333.24 K | ||