نویسنده =
تعداد مقالات: 3

1 بررسی اثر ال-کارنیتین و اسید بوتیریک بر عملکرد جوجه های گوشتی
زهرا نوره، علی خطیب جو، فرشید فتاح نیا، محمد اکبری قرائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (259.48 K)

2 بررسی اثر ال-کارنیتین و اسید بوتیریک بر برخی خصوصیات لاشه و جمعیت میکروبی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی
زهرا نوره، علی خطیب جو، فرشید فتاح نیا، محمد اکبری قرائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (258.98 K)

3 تاثیر سطوح مختلف صمغ گوار بر پاسخ های ایمنی جوجه های گوشتی
فرشته یعقوبی، زهرا نوره، محمد اکبری قرائی، علی خطیب جو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (510.66 K)