نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | بررسی اثر ال-کارنیتین و اسید بوتیریک بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
زهرا نوره، علی خطیب جو، فرشید فتاح نیا، محمد اکبری قرائی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (259.48 K) | ||
2 | بررسی اثر ال-کارنیتین و اسید بوتیریک بر برخی خصوصیات لاشه و جمعیت میکروبی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی | |
زهرا نوره، علی خطیب جو، فرشید فتاح نیا، محمد اکبری قرائی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (258.98 K) | ||
3 | تاثیر سطوح مختلف صمغ گوار بر پاسخ های ایمنی جوجه های گوشتی | |
فرشته یعقوبی، زهرا نوره، محمد اکبری قرائی، علی خطیب جو | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (510.66 K) |