| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 3 | ||
| 1 | بررسی اثر ال-کارنیتین و اسید بوتیریک بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
| زهرا نوره، علی خطیب جو، فرشید فتاح نیا، محمد اکبری قرائی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 259.48 K | ||
| 2 | بررسی اثر ال-کارنیتین و اسید بوتیریک بر برخی خصوصیات لاشه و جمعیت میکروبی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی | |
| زهرا نوره، علی خطیب جو، فرشید فتاح نیا، محمد اکبری قرائی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 258.98 K | ||
| 3 | تاثیر سطوح مختلف صمغ گوار بر پاسخ های ایمنی جوجه های گوشتی | |
| فرشته یعقوبی، زهرا نوره، محمد اکبری قرائی، علی خطیب جو | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 510.66 K | ||