کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 53

-274 پیشﺑﯿﻨﯽ ﻣﯿﺰان اﺳﯿﺪ ﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ ﺿﺮوری در ﺟﻮ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش ﺷﺒﮑﻪ ﻫﺎی عصبی مصنوعی
حسین انصاری نیک، مهران مهری، محمد حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (271.21 K)

-273 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ ﺟﻮ ﺑﺎ ﭘﺲ ﻣﺎﻧﺪه ﮐﺎرﺧﺎﻧﺠﺎت ﻧﺸﺎﺳﺘﻪ ﺳﺎزی ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﮔﻮﺳﺎﻟﻪ ﻫﺎی ﭘﺮواری ﻧﮋاد ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ
امیر محمد پیرزاده نائینی، علی اکبر خادم، محمد رضاییان، احمد افضل زاده
مشاهده مقاله

-272 ﺗﻌﺒﯿﻦ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ وارﯾﺘﻪ ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺟﻮ ﺑﻪ روش آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎهی
پارمیس زاهدی مقدم، فرخ کفیل زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (287.43 K)

-271 ﻓﺮآوری درpH ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﯿﺪی و ﻗﻠﯿﺎﯾﯽ ﺗﺤﺖ ﺷﺮاﯾﻂ ﺧﺸﮏ و ﺗﺎﺛﯿﺮ اﻓﺰودن آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺮ ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﮐﺎه جو
ابراهیم قاسمی، محمد خوروش، غلامرضا قربانی، محمدرضا امامی، علی کیهانی، مهدی صائبی فر
مشاهده مقاله

-270 تاﺛﯿﺮ اﻓﺰودﻧﯽﻫﺎی ﺑﺎﮐﺘﺮﯾﺎﯾﯽ ﺑﺮ ﻣﻌﯿﺎرﻫﺎی ﺗﺨﻤﯿﺮ و ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﺳﯿﻼژ ﮔﯿﺎه ﮐﺎﻣﻞ ﺟﻮ در ﺳﯿﻠﻮﻫﺎی آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎهی
فهیمه چاوشی، مسیح اله فروزمند، علی نقی کشتکاران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (353.31 K)

-269 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ داﻧﻪ ﮔﻨﺪم ﮐﺎﻣﻞ در ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺑﺮ ﭘﺎﯾﻪ ﺟﻮ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﮔﻮﺳﺎﻟﻪ ﻫﺎی ﺷﯿﺮی ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ
سید محسن حسینی، محمد خوروش، غلامرضا قربانی، مهدی میرزایی، احمد ریاسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (382.74 K)

-268 استفاده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﻘﺎﯾﺎ و ﺿﺎﯾﻌﺎت ﺧﺎرﺟﯽ ﭘﺴﺘﻪ ﺧﺸﮏ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻦ ﺟﻮ در ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺑﺮه ﻫﺎی ﻧﺮ ﺑﻠﻮچی
غلامحسین ایراجیان، سعید رضا اصغری، محمد سالار، محمد مهدی کثیریان، علی رشیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (285.3 K)

-267 اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﻘﺎﯾﺎ و ﺿﺎﯾﻌﺎت ﺧﺎرﺟﯽ ﭘﺴﺘﻪ ﺧﺸﮏ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻦ ﺟﻮ در ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺑﺮه ﻫﺎی ﻧﺮ ﺑﻠﻮچی
غلامحسین ایراجیان، سعید رضا اصغری، محمد سالار، محمدمهدی کثیریان، علی رشیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (286.41 K)

-266 ﺗﺠﺰﯾﻪ ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﺗﻌﯿﯿﻦ ﻣﯿﺰان ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﻣﺎده ﺧﺸﮏ و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم ﮐﺎه ﮔﻨﺪم و ﺟﻮ و داﻧﻪ ﺟﻮ ﺗﻮﻟﯿﺪی در ﻣﻨﻄﻘﻪ ﮔﻠﭙﺎﯾﮕﺎن
فریبرز بدیعی مقدم، شهاب الدین مشرف، علی آخوندی، مهوش کوهی حبیبی، منصور صالحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (308.39 K)

-265 بررﺳﯽ ﺗﺎﺛﯿﺮ ﮔﯿﺎه ﺧﺎرﻣﺮﯾﻢ ﺑﺮ ﺑﺎﮐﺘﺮی ﻫﺎی ﺷﮑﻤﺒﻪ ﮔﺎوﻣﯿﺶ ﺑﺎ ﺟﯿﺮه ﺑﺮ ﭘﺎﯾﻪ جو
زینب نیک زاد، مرتضی چاجی، طاهره محمد آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (259.5 K)

-264 تاثیر جایگزینی گندم کامل در جیره های بر پایه جو بر میزان گوارش پذیری مواد مغذی و آمونیاک شکمبه ای گوساله های شیرخوار
محسن حسینی، محمد خوروش، حسین فصیحی، الهه جهانیان، مهدی صائبی فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.23 MB)

-263 تاثیر کاهش الیاف علوفه ای و الیاف موثر جیره های برپایه جو و کنجاله منداب برعملکرد گاوهای شیرده پرتولید
رضا موتمنی، حمید امانلو، سمیه نظافتی، محمد محمودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.5 MB)

-262 تاثیر کاهش الیاف علوفه ای و الیاف موصر جیره های برپایه جو و کنجاله منداب اصلاح شده بر اندازه ذرات خوراک، فعالیت جویدن و قابلیت هضم الیاف در گاوهای شیرده پرتولید
رضا موتمنی، حمید امانلو، سمیه نظافتی، محمد محمودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.29 MB)

-261 اعضای هیئت علمی گروه علوم دامی، دانشکده علوم دامی و صنایع غذایی، دانشگاه رامین خوزستان
عباس افقهی زاده، سید علیرضا وکیلی، محسن دانش مسگران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (133.89 K)

-260 بررسی اثر اسانس آویشن برتولید گاز در گوسفند زل
حامد شهابی، یدالله چاشنی دل، احمد موسوی سید علی کیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.32 MB)

-259 بررسی اثر جایگزینی سطوح مختلف تفاله چغندر قند با جو بر عملکرد بره های نر پرواری زل
محمد هادی اقاجانی دلاور، فاطمه حسنی امیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.39 MB)

-258 تعیین فراسنجه های گوارش پذیری و پارتیشننک فاکتور ارقام جو بومی و اصلاح شده ایران با استفاده از روش تولید گاز
عین اله عبدی قزلجه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.1 MB)

-257 تولید علوفه سبز جو به روش هیدروپونیک(در مناطق عشایر سیستان و بلوچستان) و لزوم فرهنگ سازی آن در شرایط دشوار خشکسالی
منصور سراوانی، مهران مهری، ناصر حبیبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.04 MB)

-256 بررسی اثر جایگزینی سطوح مختلف ضایعات پخته شده سیب زمینی با جو برعملکرد و خصوصیات لاشه در بره های نر پرواری زل
حسین کلارستاقی، یداله چاشنی دل
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.08 MB)

-255 بررسی عملکرد تولید علف سبز جو با روش آب کشت در اتاق فلزی
حسن فضائلی، حیدر علی گل محمدی، علی اکبر شعاعی، نصرت الله منتجبی، شهاب الدین مشرف
مشاهده مقاله | اصل مقاله (370.65 K)

-254 اثر جایگزینی تفاله چغندر قند با دانه جو در گاوهای چاق در اواخر دوره شیردهی
احسان محجوبی، حمید امانلو، داود زحمتکش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (480.18 K)

-253 اثرات استفاده از تخمیر لاکتیکی و مکمل آنزیمی در جیره های حاوی جو بر قابلیت هضم پروتئین و چربی در جوجه های گوشتی
حسین لنگری، محمد حسینی، انور آموزمهر، محمود خیرآبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (391.66 K)

-252 تاثیر استفاده از سه مولتی آنزیم تجاری بر عملکرد جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه جو بر حسب ارزش تغذیه ای آنزیم ها
عادل مفتخر زاده، حسین مروج، محمود شیوازاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (188.88 K)

-251 در جیره بر پایه جو یا گندم بر عملکرد جوجه گوشتی Rovabio™ Excel بررسی تاثیر آنزیم
مجید افشار، هوشنگ لطف الهیان، مهرداد نفیسی، نامدار اسکندر شیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.34 MB)

-250 اثر استفاده از کنجاله زیره در جیره غذایی گوسفندان قزل
حبیب اقدم شهریار، سعید هادیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.05 MB)